Sant Cugat en Comú Podem recupera la representació històrica d'Iniciativa al Ple

El cap de llista, Ramon Gutiérrez, ha valorat que els resultats demostren que l'espai polític ocupat pel seu partit és "necessari" a la ciutat

Sant Cugat en Comú Podem ha obtingut els mateixos regidors que va aconseguir l'any 2015 ICV-EUiA, el partit del qual en són hereus. Per al seu cap de llista, Ramon Gutiérrez, això indica que les urnes "han donat la raó" a una formació que defensa els interessos d'"un espai polític necessari" a la ciutat. A més, ha qualificat de "bones notícies" els resultats electorals perquè la seva formació tornarà a tenir representació a l'Ajuntament de Sant Cugat, però ha mostrat tristesa i una sensació "agredolça" perquè al pròxim ple hi haurà una majoria de dretes. A la seu del partit, al carrer de les Domes (a tocar de la plaça de Sant Pere), han seguit una cinquantena de persones la nit electoral.

Més info: Junts guanya clarament les eleccions a Sant Cugat i càstig al tripartit

Quatre anys per treballar de valent

Des del primer minut, s'ha respirat optimisme a la seu de Sant Cugat en Comú Podem a mesura que s'anaven coneixent els primers vots. Han sigut molt celebrats, per exemple, els 80 vots obtinguts a Les Planes. Primer han sigut pocs els militants aplegats, però, mesura que ha avançat la nit i l'escrutini mantenia els dos regidors, els seguidors han anat omplint la seu amb cares de satisfacció. La sensació entre la militància és que ara tocarà seguir treballant. Per a Gutiérrez, la clau dels resultats és la bona campanya que ha dut a terme la seva formació més enllà que a les darreres eleccions es van presentar per separat Sant Cugat en Comú i Podem Sant Cugat.

Junts guanya les eleccions a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

Sobre la participació, Ramon Gutiérrez, ha lamentat la baixa participació (58,58% enfront del 70.58%) i ha expressat que per mobilitzar a l'electorat el que cal ara és "currar". "Ara tenim quatre anys per endavant en els que haurem de currar amb totes les forces polítiques i construir una alternativa", ha sentenciat Gutiérrez.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem