Sant Cugat protegirà del foc i la calor els pavellons municipals

Es protegirà l'estructura metàl·lica que sustenta la coberta amb pintura intumescent dels pavellons municipals de Sant Cugat, La Floresta i Valldoreix

L'Ajuntament de Sant Cugat protegirà ignífugament l'estructura i arranjarà les deficiències detectades dels pavellons municipals de Sant CugatLa Floresta i Valldoreix, després de l'aprovació unànime en el ple municipal d'abril, celebrat el dimarts 19. Amb això, l'objectiu del consistori és protegir del foc i la calor els pavellons municipals.

Així doncs, en el cas del pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler, es protegirà ignífugament l'estructura de la coberta de l'edificació. A més, els pilars metàl·lics de l'estructura principal i l'estructura que suporta la coberta lleugera es protegiran aplicant pintura intumescent. D'altra banda, se substituirà la porta corredissa per una porta de dues fulles batent per complir la normativa de portes en un recorregut d'evacuació. El pressupost d'execució per contracte és de 239.108,56€ (IVA inclòs).

D'altra banda, en el cas del Pavelló de Can Llobet de La Floresta també es protegirà l'estructura metàl·lica que sustenta la coberta amb pintura intumescent, amb un pressupost d'execució per contracte IVA inclòs de 282.632,96€. Finalment, en el cas del Pavelló de Valldoreix, també de titularitat municipal, s'aplicarà també la pintura intumescent dels elements que conformen l'estructura metàl·lica, amb un pressupost de 228.387,77€.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem