Sant Cugat rebutja la creació del segell 'Sant Cugat Concilia' per empreses

La proposta del grup de Ciutadans va ser rebutjada amb els vots en contra de PDeCAT-Demòcrates i el PSC i les abstencions d'ERC-MES i ICV-EUiA.

Sant Cugat seguirà sense tenir un distintiu per empreses que afavoreixin la conciliació laboral dels seus treballadors i treballadores. La proposta havia sorgit de la mà del grup de Ciutadans en el ple del passat 19 de març, on Aldo Ciprian, regidor del partit, va presentar la moció.


El text tenia la intenció crear el segell distintiu 'Sant Cugat concilia', però també de treballar en la difusió d'un fullet divulgatiu de bones pràctiques sobre conciliació entre les empreses de la ciutat. També proposava la creació d'un Premi a la Conciliació anual per les empreses que apliquessin aquestes bones pràctiques, que s'entregaria a la mateixa cerimònia que els Premis Ciutat de Sant Cugat.


La moció va ser finalment rebutjada per PDeCAT-Demòcrates i el PSC, ja que va comptar amb l'abstenció d'ERC-MES i ICV-EUiA, i només Ciutadans i la CUP-PC van votar-hi a favor, tot i que el grup d'esquerra independentista va voler desmarcar-se de la "idea de feminisme" que proposava la formació taronja.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem