La santcugatenca Rocío Luna, a les llistes dels Comuns a les eleccions al Parlament

Luna anirà al número 63 de la llista, que ha estat aprovada per un 80% dels vots

La santcugatenca Rocío Luna anirà de número 63 a les llistes dels Comuns per a les eleccions del 12 de maig al Parlament de Catalunya. Luna, veïna del barri del Monestir que havia anat de número 6 a les municipals per Sant Cugat En Comú Podem, té 37 anys i és metgessa ginecòloga especialista en cirurgia ginecològica i endometriosi. La llista de Barcelona l'encapçala Jéssica Albiach, periodista i co-coordinadora dels Comuns, i Lluís Mijoler, advocat i alcalde del Prat de Llobregat. 

Aquest dimarts, 26 de març, el Consell Nacional de Catalunya en Comú va ratificar les llistes pes a les eleccions catalanes amb un 80% dels vots a favor. Des de la formació defensen que és una candidatura que té "les ganes, les idees, el projecte i el millor equip per garantir un futur millor per a Catalunya". 

Santcugatencs a les llistes

D'aquesta manera, Rocío Luna se suma a la regidora d'ERC Esther Madrona com a santcugatencs que ja han anunciat que aniran a les llistes de les eleccions al Parlament. 

Més info: La regidora Esther Madrona, en les llistes d'ERC a les eleccions al Parlament

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem