La secció local d''En Comú Podem' reacciona a la sentència sobre Torre Negra i la celebra

La formació santcugatenca ha emès un comunicat per mostrar el seu posicionament davant l'anunci per part de l'Ajuntament de Sant Cugat d'una sentència favorable a la preservació de l'entorn natural

En Comú Podem Sant Cugat celebra, segons ha difós ha través d'un comunicat, la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de denegar l’últim dels recursos, presentat per Núñez i Navarro, propietari d'una part dels terrenys, contra la modificació del Pla General Metropolità a l’àmbit de Torre Negra.

Més info: Pas gairebé definitiu per evitar la construcció a Torre Negra

Segons el comunicat, des del partit consideren que la ja "quasi definitiva" protecció de la Torre Negra és "una victòria de tots i totes" i "ens la fem també nostra gràcies a la feina unitària amb partits i societat civil que han fet els nostres representants al llarg dels anys". I afegeixen que aquesta lluita ha sigut sempre d'ampli consens a Sant Cugat i asseguren que la seva formació, primer des d’ICV-EUIA i després des d'En Comú Podem, sempre ha mantingut una postura de rebuig als plans d’urbanització, alhora que reclamaven la inclusió al Parc Natural i la protecció dels paratges de la Torre Negra. A més, mostren el seu "orgull" d’haver signat i votat la proposta de modificació de 2018.

Tot i això, en la nota de premsa des de la formació santcugatenca afirmen que encara queda recorregut per "fer definitiva" la protecció, però es mostren esperançats que la "previsible" resposta del Tribunal Suprem vagi en la mateixa direcció de protecció de l'espai.

Alhora, acaben el text fent una reafirmació del compromís de la defensa i protecció dels entorns forestals i rurals de la ciutat com ho és Torre Negra. I, en aquest sentit, diuen que esperen que totes les administracions s'impliquin per tal de donar resposta a "l'interès general" i que es compti amb tots els partits i entitats que "històricament" han format part d’aquest consens en la cerca de solucions i defensa del qual consideren que és de totes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem