Sense sorpreses a les primàries de Junts: Brugarolas, Vallès i Arriaga en són candidats

Els ara candidats tenen una setmana per a recollir avals

Carles Brugarolas Conde, Borja Aitor Arriaga i Josep Maria Vallès Navarro seran els candidats a alcaldables a les primàries de Junts per Sant Cugat, que seran el juny de 2022.

Seguint el calendari que estableix el reglament d’elecció de candidats de Junts a les eleccions municipals de 2023, a les 16 h de dimarts 7 de juny ha acabat el termini per presentar-se per a encapçalar la llista a la ciutat.

Ara comença el període per aconseguir avals. Per tal d’esdevenir precandidat cal assolir el 20% d’avals de les persones afiliades. La recollida comença dimecres 8 a les 00.00 hores i acabarà el dia 14 de juny a les 16 h a través de l’espai decidim.junts.cat.

Més info: Ja comença el procés de primàries de Junts per Sant Cugat

Els tres candidats

El santcugatenc Carles Brugarolas va entrar com a regidor de Junts per Sant Cugat el 2011 de la mà de l'exalcaldessa Mercè Conesa. Ha donat unes primeres pinzellades de la seva candidatura: "Ens cal innovar, fer coses diferents. Ens cal sumar com més lideratges, talents i vocacions autèntiques de servei a la societat, millor. Crec que puc representar molt bé tota la diversitat de maneres d'entendre on som i cap on anem com a poble i com a país".

El regidor de Junts per Sant Cugat i candidat a les primàries del partit Josep Maria Vallès ha anunciat que la regidora Cristina Paraira serà el seu número dos a les llistes si ell acaba sent l'alcaldable de la candidatura per a les eleccions municipals del 2023. "Treballarem perquè Sant Cugat recuperi la seva força en tots els àmbits", ha dit Vallès a les xarxes socials. "Aportem il·lusió, coneixement i bon govern."

Borja Aitor és militant de Junts i i actual president de l'associació de veïns de Can Cortés (Les Planes). Aitor s'ha presentat amb el suport de sis dels regidors del grup municipal: Carmela Fortuny. De l'actual govern de la ciutat, el candidat a alcaldable ha dit que ha paralitzat la ciutat i que "ha estat un mal negoci per Sant Cugat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem