Sílvia Solanellas pren possessió de l'acta de regidora

Substitueix en el càrrec a Mercè Conesa, i assumeix la regidoria de Cultura, promoció econòmica i ocupació

Sílvia Solanellas ha assumit l'acta de regidora a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès aquest dilluns, 16 de juliol, durant l'últim ple municipal del curs. La fins ara directora de la Fundació Sant Cugat Actiu, que anava de número 13 a la llista electoral de CiU a les eleccions municipals, substitueix en el càrrec Mercè Conesa.

Això ha provocat un nou canvi en el govern municipal del PDeCAT-Demòcrates a Sant Cugat, ja que Solanellas assumirà la regidoria de Cultura promoció econòmica i ocupació.

Solanellas ha promès el càrrec "per imperatiu legal", i s'ha adreçat al Ple amb paraules d'agraïment per l'exalcaldessa Mercè Conesa, per "haver-me proposat participar en les llistes de llavors CiU, i tenir l'oportunitat de servir a la ciutat des de les meves conviccions", així com per Carmela Fortuny i Joana Barbany, "predecessores en el càrrec que ara assumeixo, per la feina engegada".

Presa de possessió de la nova regidora. FOTO: Artur Ribera

Presa de possessió de la nova regidora. FOTO: Artur Ribera

La nova regidora s'ha compromès a treballar "buscant l'entesa entre ciutadans i entitats que els representen", apostant per "les arrels però també la innovació". De la mateixa manera, s'ha compromès a treballar "per ajudar a fer país" des de la seva "profunda convicció que des de Sant Cugat podem treballar per assolir una república independent". En aquest sentit, ha finalitzat la seva intervenció amb paraules de Salvador Espriu. "Els homes no poden ser si no són lliures", ha reivindicat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem