Els socis del govern tripartit, satisfets amb el pacte i critics amb Junts

Els tres socis han carregat contra el grup de Junts

Els socis del govern tripartit de Sant Cugat (ERC, PSC i CUP) s'han mostrat satisfets amb el pacte de govern i amb la feina feta durant els dos anys i escaig d'aquest mandat. Així ho han mostrat en el ple extraordinari per debatre l'estat de la ciutat, celebrat aquest dilluns 27 de setembre.

"Després d'haver vist el que hem vist, ens reafirmem que aquest acord era del tot necessari", ha dit el portaveu d'ERC, Francesc Duch. "Ens havien fet creure que l'Ajuntament estava ben gestionat, i no era així ni de bon tros. Ens vam trobar les restes d'un projecte esgotat, sense direcció política, funcionant per inèrcia i a batzegades. I a més vam haver de suportar la presència reiterada de la fiscalia i de l'oficina anti-frau", ha destacat el republicà.

Al seu torn, el portaveu del PSC, Pere Soler, també ha tret pit del pacte i ha dit que era una qüestió d'higiene democràtica. A més, ha carregat contra l'antic govern i sobre el seu model de ciutat del qual ha dit que expulsa els joves de la ciutat.

En aquest sentit, també s'ha expressat la portaveu de la CUP, Núria Gibert, que ha posat d'exemple la gestió de la pandèmia per part del seu executiu dirigint-se a Junts. "Sort que hi érem nosaltres, vaja. Perquè no sé com haguessin afrontat vostès una crisi social d'aquestes dimensions amb els pocs recursos que havien destinat a l'àmbit de Drets Socials".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem