Solanellas rebutja ser regidora de JxStC pels "pactes que ratifiquen el 155"

L'exregidora de cultura, Silvia Solanellas, ha renunciat a l'acte de regidora després d'una "decisió meditada, reflexionada, dura de prendre"

L'exregidora de cultura, Silvia Solanellas, tenia l'oportunitat de tornar a l'Ajuntament - tot i que a l'oposició - després de la renúncia a l'acta de regidor de Josep Lluís Lliberia per la política de pactes de Junts per Catalunya. Solanellas, però, ha decidit fer el mateix que Lliberia i rebutjar l'acta de regidora, ja que està en desacord amb "pactes que ratifiquen el 155, ni en l'àmbit municipal ni en l'àmbit nacional", tal com assegura ella mateixa en un comunicat. Així, serà Carles Brugarolas qui prengui l'acta de regidor.

Més info: Carles Brugarolas substituirà Josep Lluís Lliberia com a regidor per Junts per Sant Cugat

Així mateix, Solanellas explica: "Crec en la llibertat de les persones per pensar, expressar i decidir sense encorsetaments de cap mena i amb el respecte a la llibertat dels altres com a límit. Per això em sento a gust amb entitats com l'ANC i Òmnium, amb les quals col·laboro activament des del 2012, on persones de diferents pensaments i des del respecte, combreguem per un únic objectiu, un país independent que gaudeixi de llibertat, justícia social i progrés econòmic, en majúscules".

L'exregidora de cultura apunta que ha "estat una decisió meditada, reflexionada, dura de prendre", i recorda als "companys i companyes de viatge extraordinàries" que ha tingut, tot justificant la decisió: "Són aquests uns moments de la nostra història que mereixen decisions valentes, trencadores d'un statu quo, d'una manera de fer política amb la qual no puc estar d'acord. En absolut", diu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem