Lliberia oficialitza la seva renuncia a l'acta de regidor al ple municipal

El ja exregidor de Junts per Sant Cugat, Josep Lluís Lliberia, va anunciar fa uns dies que renunciava a l'acta de regidor per "la política de pactes amb el PSC"

Josep Lluís Lliberia, ja exregidor de Junts per Sant Cugat a l'Ajuntament, ha oficialitzat en el ple municipal del mes de juliol la seva renuncia a l'acta de regidor, la qual ja va anunciar fa uns dies, explicant que era per "la política de pactes amb el PSC".

Més info: Lliberia (JxStC) renuncia a l'acta de regidor per la "política de pactes amb el PSC"

Així, en el primer ple municipal ordinari del mandat, Lliberia ha explicat els motius personals que l'han dut a prendre aquesta decisió, i ha assegurat que "estem orfes de representants polítics". Cal destacar que Josep Lluís Lliberia havia estat coordinador de l'ANC de Sant Cugat, i ha apuntat que tornarà a les entitats civils per "defensar la unió estratègica de l'independentisme".

Un cop ha acabat el seu argument, Lliberia s'ha aixecat i ha abandonat la taula de regidors de la Sala de Plens de l'Ajuntament, simbolitzant així l'oficialitat de la seva renuncia. Per la seva banda, la portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha agraït la feina feta per Josep Lluís Lliberia: "Seguirem treballant per la ciutat que ens estimem.", ha sentenciat Fortuny.

La primera persona de les llistes de Junts per Sant Cugat per a les eleccions municipals que no va entrar a l'Ajuntament és l'exregidora de cultura, Silvia Solanellas, que anava de número 10.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem