Som Valldoreix compara a Susana Herrada amb l'exalcalde de Sant Cugat Lluís Recoder

Susana Herrada ha estat elogiada pels seus companys de partit en l'acte central de la campanya, on també han parlat d'alguns punts del programa

Som Valldoreix ha definit a la presidenciable Susana Herrada com una persona "100% Valldoreix" i molt "empàtica", similar a l'exalcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder. Segons el cap de campanya, Marc Monells, tots dos eren persones disposades a "resoldre problemes". També ha coincidit amb la vocal del PDeCAT, Lluïsa Muñoz, que és una persona "votable" independentment si ets "d'esquerres o de dretes". "Continuo amb ells per la Susana i el seu equip, és el polític que està disposat a servir al poble, com Lluís Recoder" ha exposat Muñoz en l'acte central de la candidatura, aquest divendres 19 de març.

Els companys de partit també han ressaltat la seva implicació amb la ciutadania: "Sempre té la porta del despatx oberta, i la de casa seva" ha declarat el vocal de Junts, Bernat Gisbert, "la para tothom pel mercadet, la gent se l'estima. Ha crescut políticament i és una persona preparada per liderar l'EMD, que no és senzill". Gisbert també ha parlat del recent projecte aprovat de l'avinguda de Baixador i també ha parlat d'una de les propostes del programa i que està pressupostat per tirar-lo endavant: un camp de futbol pels valldoreixencs.

Més info: L'EMD de Valldoreix aprova un nou projecte per Baixador amb retrets per la "mala gestió"

Com a vocal d'economia i comerç, Lluïsa Muñoz també ha volgut ressaltar la importància d'un "finançament sostenible" i ha criticat la gestió per part de l'Ajuntament de Sant Cugat amb el pressupost. "Tenim fortalesa per assolir inversions amb capital i fons propi, per un camp de futbol, l'escola de música i també la incorporació de llums led" ha declarat. 

"Tan malament no ho haurem fet" ha exposat Herrada, referint-se al grau de satisfacció dels veïns de Valldoreix segons les dades de l'Observatori Sociològic de Sant Cugat i els seus informes favorables. La presidenciable ha fet saber que des de Som Valldoreix volen "mantenir" el model de Valldoreix i "millorar-lo". També ha declarat que "els primers 100 dies" faran canvis amb les llicències d'obres perquè s'accelerin els tràmits. A més, ha mencionat que tiraran endavant l'avinguda de Baixador i el projecte de l'Escola de Música, crearan un pàrquing a l'estació amb "preferència pels valldoreixencs" i posaran gespa al camp de futbol, entre altres propostes.

Adrian van der Hoeven, qui s'incorporaria com a vocal en cas de sortir guanyadora Herrada, ha manifestat el seu "orgull" de pertànyer a una candidatura com Som Valldoreix: "Això sí que és una candidatura plural, amb una dona al capdavant i pluralitat en els membres de la llista". També ha posat en relleu que "aquesta legislatura serà la de l'impuls de la joventut, volem més esport i més cultura".

Per acabar,  juntament amb els seus companys, Herrada ha demanat el vot als presents: "Us demano que aneu a votar, som el quatripartit d'esquerres o jo, Susana Herrada. Nosaltres pensem que tots som valldoreix, governem per tothom, pels que ens votin i pels que no"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem