Suport local als col·lectius especialistes en el Trastorn de l'Espectre Autista

El ple municipal ha acordat tenir en compte les entitats especialitzades en el Trastorn de l'Espectre Autista

Sant Cugat treballarà conjuntament amb els col·lectius locals especialistes en el Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), per tal de conscienciar la ciutadania i afavorir polítiques per a les persones que pateixen TEA.  

L'acord prové d'una moció presentada pel grup municipal de Ciutadans, en què demanava que s'implantés el Sistema Augmentatiu i Alternatiu de Comunicació (SAAC) a través de símbols a Sant Cugat i la celebració del Dia mundial per a la conscienciació sobre l'autisme. Tot i això, i que el text ha comptat amb el suport d'ICV-EUiA, ERC-MES, CUP-PC i el regidor no adscrit, Dimitri Defranc, la moció s'ha aprovat amb l'esmena de l'equip de govern. 

En aquest cas, la tinent d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, ha explicat que en l'esmena, es proposa "aprofitar l'experiència dels sis col·lectius que treballen amb persones amb autisme en lloc de fer coses des de l'Ajuntament". 

Les sis entitats que treballen a Sant Cugat amb persones que tenen el Trastorn de l'Espectre Autista són el Grup TEA, la Fundació Guru Valldoreix, Dinamiks, Zooterapia, Specialisterne i Friends.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem