Susana Herrada valora continuar treballant per Valldoreix a la Junta de Veïns

Les eleccions municipals van determinar que el nou president de l'EMD a Valldoreix serà Juanjo Cortés amb Valldoreix Plural; no obstant això, Junts ha estat la força més votada al barri

Susana Herrada, vicepresidenta en funcions de l'EMD i qui ha estat candidata a la presidència amb l'agrupació d'electors Som Valldoreix (Junts i PDeCAT, amb el suport del PP i Valents), valora continuar treballant per Valldoreix tot i no haver sortit guanyadora a les eleccions del 28 de maig –el president escollit pels valldoreixencs ha estat Juanjo Cortés, liderant la coalició d'esquerres Valldoreix Plural (ERC, PSC, CUP i ECP). "M'hagués agradat guanyar" ha afirmat Herrada al TOT, considerant que aquestes eleccions han estat un "joc democràtic" i que els 4 partits d'esquerres han provocat una "disgregació de vot".

Més info: Juanjo Cortés guanya la presidència de l'EMD de Valldoreix

"La meva intenció és no posar mai traves a Valldoreix" ha declarat, expressant la seva voluntat per ser vocal de Junts, tot i que és una elecció que encara està debatent el partit. Si ha de fer una valoració dels resultats a Sant Cugat, "d'alguna manera a Valldoreix també les ha guanyat Junts". I és que Cortés ha guanyat la presidència, però Junts ha estat la força més votada a Valldoreix amb 909 vots (26,1%) i ha aconseguit 3 vocals a la Junta de Veïns, mentre que ERC, PSC i CUP han aconseguit un vocal per partit, quedant-se fora En Comú Podem.

Més info: Junts guanya a Valldoreix i Mira-sol; la CUP a la Floresta i En Comú Podem a Les Planes

Així, la Junta de Veïns queda de la següent manera: Junts per Valldoreix (3 vocals), ERC (1 vocal), PP (1 vocal), CUP (1 vocal), PSC (1 vocal), VOX (1 vocal) i la presidència per la coalició d'esquerres Valldoreix Plural. Davant la complicada situació que afronta Cortés de tenir la presidència però no majoria de vocals, va anunciar que "el futur de Valldoreix només passa per amplis consensos i això vol dir que ens hem de posar d'acord".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem