Susanna Casta deixa l'acta de vocal per Cs a l'EMD de Valldoreix

La decisió arriba després de la Junta de Veïns, celebrada dijous 19, en què Casta es va mostrar crítica amb l'actuació policial de l'1 d'octubre

La fins ara vocal de Cs a l'EMD de Valldoreix, Susanna Casta, ha deixat l'acte de vocal. Una decisió que arriba just després de la Junta de Veïns en la qual Casta es va mostrar crítica amb l'actuació policial de l'1 d'octubre.

Tal com ha explicat Casta al TOT Sant Cugat "la decisió ve donada per motius personals i les explicacions les he de donar a la meva família, l'Aldo Ciprian, portaveu de Cs a Sant Cugat, i els meus excompanys de partit". Casta ha detallat que ja ha començat a gestionar la baixa del partit.

Per la seva banda el portaveu de Cs a Sant Cugat, Aldo Ciprian, ha explicat que Casta li va demanar de parlar divendres 20 d'octubre per dir-li que renunciava a la vocalia. "Em va dir que es tractava de motius personals, per tant no tinc res a dir, em sembla perfecte", ha afegit Ciprian.

Cs ja s'ha posat a buscar a alguna persona per substituir a Susanna Casta. "Hem de trobar una persona amb el perfil de la Susanna, que aquests dos anys ha fet un treball excel·lent. No és fàcil trobar un substitut i ha estat una baixa sobtada", ha apuntat el portaveu dels taronges.

Pel que fa al substitut o substituta, haurà de ser una persona que visqui a Valldoreix, tal com marca la normativa de l'EMD per als vocals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem