Tensió entre el portaveu de VOX i independentistes durant un acte de l'1-O

El regidor de VOX Marcos Rodríguez ha passat amb el seu cotxe per la concentració i ha topat contra un membre de l'ANC, l'exregidor de Junts Josep Maria Lliberia

Una concentració per demanar el canvi de nom de la plaça d'Espanya de Sant Cugat ha acabat amb tensió entre el regidor portaveu de VOX, Marcos Rodríguez, i el grup d'independentistes, tal com ha publicat Cugat Mèdia i han explicat diferents testimonis al TOT Sant Cugat. 

Durant l'acte, emmarcat dins de la commemoració de l'1 d'octubre, el regidor de VOX ha passat amb el seu cotxe per la plaça on hi havia la concentració amb l'himne d'Espanya. En un moment, el regidor ha arrencat el cotxe i ha topat amb un dels manifestants, en concret amb l'exregidor de Junts Josep Maria Lliberia i actual membre d'Independents Sant Cugat, llista electoral que no va obtenir representació a ple. Òmnium i ANC, convocants de la concentració, estan estudiant si prenen accions legals contra el regidor.

El regidor de VOX ha declinat fer declaracions. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem