El Turó de Can Matas i la renúncia del Síndic de Greuges, al Ple Municipal

En el Ple Municipal, el primer del 2021, hi haurà una moció institucional a favor de l'esport i una moció de Junts per Sant Cugat en defensa del model educatiu català

Sant Cugat celebrarà el primer Ple Municipal ordinari del 2021, el dilluns 18 de gener, un ple que de nou es farà de manera telemàtica i en el qual es donarà compte de la sentència del Tribunal Suprem que dicta que el Pla Urbanístic del Turó de Can Mates es va fer correctament.

A més, es portarà l'acord entre l'Ajuntament i Ramon PalacioSíndic de Greuges de Sant Cugat des del 2017, un acord en el qual Palacio ha renunciat al seu càrrec per incompatibilitat entre la percepció de la seva pensió de jubilació i la remuneració prevista en el seu nomenament.

Finalment, durant el Ple Municipal, hi haurà una moció institucional per a la creació i suport d'una Comissió operativa per al sector de l'esport de Sant Cugat, mentre que Junts per Sant Cugat proposarà una moció en defensa del model educatiu català.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem