Últim Ple Municipal abans de les vacances amb una nova regidora

El Ple Municipal comença a les quatre de la tarda i el torn de participació ciutadana és a les vuit del vespre

Sant Cugat celebra el darrer Ple Municipal del curs polític abans de les vacances d'estiu aquest dilluns, dia 16 de juliol. L'ajuntament acollirà la sessió plenària a partir de les quatre de la tarda i, al voltant de les vuit del vespre, hi ha el torn obert a la ciutadania perquè veïns i veïnes expressin públicament les seves demandes.

El Ple Municipal servirà perquè prengui possessió del càrrec una nova regidora de l'Ajuntament de Sant Cugat, Sílvia Solanellas, que pren el relleu a l'exalcaldessa Mercè Conesa. Això ha provocat un nou canvi en el govern municipal del PDeCAT-Demòcrates a Sant Cugat del Vallès, ja que Solanellas assumirà la regidoria de Cultura, fins ara en mans de la nova alcaldessa, Carmela Fortuny.

D'altra banda, el Ple Municipal també confirmarà el nomenament de Domènec Miquel com a nou comissionat del Monestir de Sant Cugat i es donarà compte del resultat dels pressupostos participatius del 2018. En qüestions urbanístiques es parlarà de la Ronda Sud de Sant Cugat del Vallès o de la Villa Argentina.

Eutanàsia, ecologia i treballadors

Pel que fa a les propostes dels grups polítics, ICV-EUiA, PDeCAT-Demòcrates, CUP-PC, ERC-MES i PSC-CP apostaran per una transició ecològica de la jardineria pública i de la gestió del verd a la ciutat.

Per la seva banda, el Partit Popular demanarà subvencionar una part del cost de les escoles bressol privades per als alumnes que s’hagin quedat sense plaça a l’escola bressol pública; mentre que la CUP-PC proposarà mesures per a garantir l’empadronament a persones en situació de vulnerabilitat.
 

ERC-MES, CUP-PC, PDeCAT-Demòcrates, ICV-EUiA i PSC-CP presenten una moció per a la dignificació del treball de la llar i les cures i Ciutadans i Partit Popular proposen un text de suport a les reivindicacions dels treballadors del sector de venda no sedentària.

Finalment, tots els grups polítics menys el PP donaran suport a la proposició de llei per regular l’eutanàsia a l'estat espanyol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem