Una cinquantena d'unionistes escridassen Torra a Sant Cugat

Han rebut amb crits i xiulets la Marxa per la República abans d'inaugurar la plaça de l'U d'Octubre

Una cinquantena de persones amb banderes espanyoles i xiulets ha rebut el President de la Generalitat Quim Torra a Sant Cugat del Vallès a crits durant la inauguració de la plaça de l'U d'Octubre. Els manifestants han esperat l'arribada de la Marxa per la República, encapçalada pel President, a la mateixa plaça.

Simultàniament, membres del CDR han desplegat una gran pancarta que movien intentant tapar els manifestants i els seus crits. I, mentrestant, els membres de la Marxa per la República han respost amb crits de "llibertat" i, finalment, girant-los l'esquena.

Una reacció que ha merescut les primeres paraules del President Quim Torra durant el seu parlament. "Fins ara sabíem què és fer un Tortosa, però avui sabem que és fer un Sant Cugat. I un Sant Cugat és que contra els crits, nosaltres la paraula; contra els xiulets, nosaltres les cançons, i contra les bronques nosaltres l'alegria".

"Aquest és el país que jo m'estimo. Un país que és alegre, que surt als carrers per defensar els seus drets civils, socials i nacionals que són de tots, fins i tot dels que xiulen", ha afegit.

Més info: Quim Torra: "Serem lliures, no acceptarem les sentències, i guanyarem"

Més informació
 
Comentaris

Destaquem