Units per Sant Cugat es presenta a les eleccions per aglutinar el "catalanisme moderat"

La coalició s'ha presentat aquest dijous, 11 d'abril, en un local al carrer de Valldoreix

La coalició Units per Sant Cugat es presenta Sant Cugat des d'una mirada "municipalista" i per aglutinar el "catalanisme moderat". El candidat, Carles Toda, ha presentat aquest dijous 11 d'abril davant d'una quarantena de persones, la candidatura que aglutina Units per Avançar, Convergents i Lliures. Segons apunten des de la coalició "l'objectiu de la coalició és recuperar i tornar a posar en valor el model que des de 1987 fins fa poc temps s’havia aplicat a Sant Cugat. Prioritzar les polítiques en suport a les famílies, a l’impuls econòmic i a la seguretat per garantir la llibertat, els drets i el benestar social. Els ajuntaments al servei de les persones".

Tot i que no s'ha fet pública la candidatura, Remei Gómez de Convergents i Carles Morató, De Lliures, apunten com alguns del nom que formaran part de la llista. L'actual regidor no adscrit, Xavier Cortés, que forma part d'unit per Avançar, també ha estat en l'acte . 

L'alcaldable

S’acaba de prejubilar com a directiu de la Caixa, on ha estat director d’oficina de Valldoreix i apoderat de l’àrea de negocis de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola els darrers anys. Especialitzat en anàlisi de balanç, gestió empresarial i finançament exterior. També és un emprenedor i molt inquiet per la tecnologia. Actualment participa en les empreses Nanuses i Aquaplanning. Està molt implicat en el terreny social i en diverses ONG, com Mujeres Burkina, Cesal, Fundació la Caixa i el Banco Farmacéutico, del que és tresorer i està a la junta, apunta la candidatura. 

 
Comentaris

Destaquem