Valents anuncia els quatre primers llocs de la seva llista per les eleccions municipals

Godofredo Murillo, Marta Salvador i Pablo Notario acompanyaran a la canidata a l'alcaldia de Sant Cugat Silvia Tusell

El partit constitucionalista Valents ha anunciat, a través d'un comunicat, els primers quatre noms de la seva llista per les eleccions municipals de Sant Cugat del proper 28 de maig. Godofredo Murillo (2), Marta Salvador (3) i Pablo Notario (4) seran els acompanyants de l'advocada Silvia Tusell, que el 2019 era la número quatre de la llista de Ciutadans i que ara es presenta com a candidata a l'alcaldia per aquesta nova formació política liderada per Eva Parera i que treballa perquè a Catalunya "es respectin les lleis i sigui lleial a Espanya".

Més info: L'exnúmero 4 de Ciutadans a Sant Cugat, candidata a l'alcaldia amb Valents

Godofredo Murillo és llicenciat en Ciències Polítiques i Diplomat en Traducció-Interpretació per la UAB i ha sigut creador d'una empresa pròpia i administrador únic de dues PIMES. Des de desembre 2022 és funcionari del Cuerpo de Traductores e Intérpretes del Estado.

La número tres, Marta Salvador, porta més de 30 anys lligada al món de l’empresa privada de serveis de consultoria. Actualment, és responsable de l’àrea econòmico-financera de dues PIMES i creadora d’un projecte nou dintre de PRG, S.L. lligat a la mediació d’assegurances. També forma part de l’AECE (Asociación de Expertos Contables y Tributarios Españoles).

Finalment, Pablo Notario és Llicenciat en Arquitectura per la URL, ha exercit com a arquitecte a diversos estudis d’arquitectura i és soci-fundador de l’Estudi DETRES. Actualment, és també regidor de districte de Les Corts, a Barcelona.

La resta de la llista de Valents es farà pública en un acte que encara no han anunciat. Totes les candidatures per les eleccions del maig s'han de presentar a partir d'aquest dimecres 19 d'abril i fins al dimecres 26.

Més info: Eleccions municipals 2023 a Sant Cugat: els candidats

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem