Valldoreix celebra la Diada Nacional de Catalunya

El president de Valldoreix, Josep Puig, ha reivindicat la importància del món local durant el seu missatge institucional

Valldoreix ha celebrat la Diada Nacional de Catalunya amb un acte a la seu de l'EMD amb la tradicional ofrena floral de partits i entitats i el missatge institucional del president, Josep Puig. L'acte, que ha comptat amb una 50a de persones, ha acabat amb l'himne de Valldoreix i Els Segadors.

Junts per Valldoreix, ERC-MES, CUP i PSC han participat de la Diada a Valldoreix, que s'ha hagut de celebrat en part a l'interior de l'EMD per la pluja. D'altra banda, també hi han participat associacions veïnals i Valldaurex.

Josep Puig: "L'Estat espanyol viu un procés d'involució democràtica"

"Volem reivindicar que el món local és més necessari que mai per continuar treballant per la prosperitat dels pobles i ciutats del país, així com per la igualtat d’oportunitats i la vida digna dels nostres veïns i veïnes", ha proclamat Josep Puig.

El president de l'EMD, Josep Puig, durant el seu discurs. FOTO: Cedida

El president de l'EMD, Josep Puig, durant el seu discurs. FOTO: Cedida

El president de l'EMD de Valldoreix també ha denunciat que "l’Estat espanyol viu un procés d’involució democràtica que posa en risc determinades garanties civils". "Catalunya, a més de l’ofec econòmic, pateix una onada de menyspreu i repressió per part de l’estat que fa que tinguem presos polítics, exiliats i represaliats", ha afegit Puig, que ha reivindicat la "l'absolució" per tots ells.

Per Josep Puig, els municipis no s'escapen "d'aquest setge modern" i s'ha situat al costat de les institucions catalanes i "dfensant la democràcia, la justícia i la llibertat".

Ofrena a Rafael Casanova per la Diada Nacional Catalana de l'11 de Setembre. Foto: Bernat Millet.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem