Valldoreix farà un procés participatiu per elaborar un pla d'usos dels equipaments

L'objectiu és detectar les mancances en aquest sentit i projectar nous usos dels espais

L'EMD de Valldoreix engegarà un procés participatiu per elaborar un Pla d'Usos dels equipaments municipals. D'aquesta manera, es farà un recull dels espais culturals, lúdics i esportius de la vila, juntament amb les activitats que es desenvolupen a Valldoreix per part de les diferents associacions, per diagnosticar les possibles mancances d'espais i projectar el futur canvi d'usos d'alguns d'aquests equipaments. Un procés participatiu que s'obrirà tant a les associacions com als particulars.

Així ho ha acordat la Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix durant la seva sessió ordinària celebrada aquest dijous, 1 de febrer, a proposta d'ERC i aprovada per unanimitat.

Elena Degollada, per part de l'equip de govern, ha explicat que ja s'està treballant en aquesta línia. "S'està planificant un procés participatiu per un pla d'usos, inicialment del Garden, però que es pot ampliar", ha detallat. Xavier Humet (PC-CUP) també ha mostrat el vot favorable a la iniciativa, per ser quelcom que "fa temps que es demana".

La Junta de Veïns s'ha celebrat aquest 1 de febrer, presidida per Susanna Herrada en substitució de Josep Puig, qui estarà de baixa per malaltia durant els pròxims mesos. Durant la sessió, Anna Cano (Cs) s'havia d'incorporar a la Junta en substitució de Susanna Casta. Un fet que s'ha ajornat.

Entre altres aspectes tractats, s'ha mostrat el suport de l'EMD a les Institucions Catalanes i els seus representants, així com el suport al banc d'ADN per les identificacions de les persones desaparegudes a la Guerra Civil.

 
Comentaris

Destaquem