VÍDEO: Expulsades 2 persones del ple municipal per alterar la sala

Ambdós no han fet cas a les advertències de l'alcaldessa, Mireia Ingla, i han estat desallotjats per la Policia Local

Moments de tensió els viscuts en l'audiència pública del ple municipal de novembre, i és que la Policia Local ha hagut de fer fora de la sala a 2 persones per alterar el ple i proclamar exabruptes, el dilluns 15 de novembre. Així doncs, i després de diferents advertències de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ambdues persones han estat expulsades de la sala per la Policia Local.

El primer expulsat de la sala ha estat Auxili Ramos, un habitual en l'audiència pública i el qual la seva malentesa amb Mireia Ingla és palpable ple rere ple. Amb això, després que Ingla li hagi retirat la paraula i li hagi demanat que deixés de cridar, una intervenció de Ramos fora de lloc ha estat el detonant. Així doncs, 2 agents del cos de policia han acompanyat a Ramos fora de l'edifici, el qual ha marxat amb exabruptes.


El segon expulsat ha estat Marcos Rodríguez, el qual ha demanat un increment d'agents de Policia Local i de Mossos d'Esquadra i s'ha mostrat contrari a la Zona de Baixes Emissions. No obstant això, un cop finalitzat el seu argument, ha tret una pancarta amb un cartell de "Llarena, ets benvingut. Vox" i ha recriminat, també a crits i de males maneres, a l'alcaldessa de Sant Cugat. Després de diferents intents que Rodriguez s'assegués i no cridés, Ingla ha demanat als agents de policia que també l'acompanyessin fora de l'ajuntament.

Més info: La Mirada i la ZBE, protagonistes de l'audiència pública

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem