Xavi López lidera el nou projecte de les JNC a Sant Cugat

El nou president local assenyala les trobades amb entitats i la conscienciació sobre l'estat propi com a principals línies de treball

Xavi López és el nou president de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya, JNC, a Sant Cugat. Un càrrec que va assumir després de l'assemblea celebrada el 2 de març, i havent obtingut el 71% dels vots de la militància.

El nou president té 23 anys i estudia Dret a la Universitat Abat Oliba. Treballa al gabinet jurídic d'una empresa a Barcelona. Forma part de l'executiu de Convergència a escala local i de la Junta Directiva del Club d'Emprenedors de la universitat. Ha estat secretari de CDC Sant Cugat.

López ha destacat que el projecte de les JNC es fonamenta en tres pilars principals: el món local i l'activisme local, la refundació de CDC i l'Estat propi. A escala local, López afirma que “a Sant Cugat cal continuar fent molta feina” i ha assenyalat que les JNC “volem fer una ronda de trobades amb les diferents entitats per veure quines mancances tenen”.

Pel que fa a la refundació del partit, López afirma que “el partit necessita aquesta refundació, i hi ha moltes ganes de fer feina per fer-ho possible”. Mentrestant, es treballarà per l'estat propi des de la conscienciació, “fent treball de carrer, explicant com volem que sigui”, ha aclarit. Per fer-ho possible, apunta la voluntat de les JNC “de fer una ronda de xerrades i conferències”.

López ha apuntat que “la voluntat és aconseguir que les JNC siguin una entitat de pes i consolidada a Sant Cugat”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem