Xavier Martorell marxa de Sant Cugat i s'estableix a Mèxic

Martorell va ser regidor i president de Convergència a Sant Cugat i serà jutjat per delictes d'estafa continuada per espiar rivals polítics

Xavier Martorell ha marxat a viure a Ciutat de Mèxic juntament amb la seva família, segons publica Economia Digital. Qui va ser regidor, president de Convergència a Sant Cugat, director general de Presons de la Generalitat i cap de seguretat del FC Barcelona, va vendre la seva residència familiar de Sant Cugat l'estiu passat. Tal com publica el digital, a Mèxic l'acompanya la seva dona, de nacionalitat mexicana, la qual fins ara treballava a l'Assessoria Jurídica del Departament de Salut de la Generalitat. 

Martorell, inculpat en el cas dels informes polítics de Método 3, ha estat enviat a judici per la magistrada del Jutjat d'Instrucció número 24 de Barcelona per un delicte d'estafa continuada greu per haver espiat suposats rivals polítics pel seu interès i passar les factures al Barça, d'on era cap de seguretat. Les persones espiades per encàrrec de Martorell haurien estat els exregidors de CiU a Sant Cugat Joan Recasens i Xavier Amador.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem