La CUP celebra la Festa de la Unitat Popular per "construir sobiranies"

L'antropòleg Manuel Delgado és un dels protagonistes de les jornades

La CUP de Sant Cugat celebra entre el 13 i el 20 d'octubre la quarta edició de la Festa de la Unitat Popular amb un programa reivindicatiu pensat per a tots els públics. Des d'activitats infantils a xerrades polítiques passant per concerts juvenils, les jornades organitzades per la CUP volen apropar la seva lluita a la població santcugatenca a través d'actes polítics i activitats culturals. Amb el lema 'Construïm sobiranies', la CUP recupera una festa que no es va celebrar el 2015.

La programació

La Festa de la Unitat Popular comença aquest dijous, dia 13 d'octubre, amb una xerrada sobre la sobirania i l'ocupació de l'espai públic amb l'antropòleg Manuel Delgado, la urbanista Zaida Muxí i representants del casal jove La Xesca. Serà a partir de les 19.30 hores a la Casa de Cultura.

La plaça de Barcelona serà l'escenari de la festa cupaire el divendres, amb un sopar de canapès a partir de les 20.30 hores. A continuació hi haurà teatre amb la companyia Nassos de trinxera i música amb PD Les Antígones.

Una de les novetats d'enguany són les activitats infantils. El dissabte, dia 15, s'organitza una tarda infantil al Parc Ramon Barnils, amb animació, xocolatada popular i tot tipus d'activitats pels més petits. A la nit, hi haurà una botifarrada popular, l'acte polític de la Festa de la Unitat Popular i els concerts de El Diluvi i Zapato y cordón + xento.

La Festa de la Unitat Popular es tancarà el dijous 20 d'octubre al Xalet Negre, amb un debat sobre la universitat pública i el dret a la protesta a partir de les 19.30 hores. Amb Ermengol Gassiot, professor de la UAB i secretari general de la CGT a Catalunya; Laura Gené, estudiant de Ciències Polítiques; i Nahuel Quimasó, estudiant de física i militant de la CUP Sant Cugat. Tots tres es troben entre els 27 imputats en el cas de l'ocupació del rectorat de la UAB.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem