La CUP-PC reclama el Pla d'Equipaments de Valldoreix

El grup municipal ha emès un comunicat lamentant que encara no s'hagi arreglat l'antic garden, com es va acordar

El grup municipal de la CUP-PC a Valldoreix ha emès un comunicat reclamant el Pla d'Equipaments de Valldoreix i l'adequació de l'antic garden de la vila mentre no es posava data a la futura creació d'una sala polivalent.

Com ha recordat la formació, "el passat mes de gener es va aprovar una moció que com a proposants demanava la realització del Pla d'Equipaments per a Valldoreix i que va prosperar amb el suport de la resta de grups del Ple". Un dels acords de la moció demanava poder fer servir l'espai de l'antic garden al costat de la seu de l'EMD de forma immediata com a equipament per a fer actes, concerts, trobades, etc., mentre no es posava data a la futura creació d'una sala polivalent.

El grup assenyala que el passat mes de març van preguntar sobre el desenvolupament dels acords i l'adequació del garden. "La resposta va ser que calia un informe tècnic del seu estat que se'ns faria arribar, però que seria impossible plantejar-se l'ús de l'espai si no arranjava de forma correcta, ja que se suposava que l'estructura podria ser poc segura", afirmen.

CUP-PC destaca que "a hores d'ara, sense rebre cap explicació, advertim que en les propostes pel Ple de setembre (29 de setembre, a les 20 hores) hi ha una modificació pressupostaria de 20.000 euros per a la rehabilitació de l'estructura metàl·lica de l'antic garden", i afirmen que "no hem rebut l'informe tècnic, no hem rebut explicacions a la junta de portaveus del dijous passat, i la modificació no s'explica més que com un capítol més en una taula de xifres".

En el mateix comunicat manifesten que "esperem que el que es digui sobre el garden vagi també acompanyat d'una proposta per crear una comissió de treball per tirar endavant el Pla d'Equipaments".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem