contingut promocionat
LOGO Pantalla ADN Institut

 

 

ADN Institut, les teves anàlisis clíniques a Sant Cugat i sense esperes

El centre sanitari ha incorporat el darrer mes una nova mútua per arribar a més pacients de la ciutat

ADN Institut és un centre d'anàlisis clíniques que es troba en una molt bona ubicació (avinguda de Cerdanyola, 57). A pocs minuts caminant del Monestir i del Teatre-Auditori i de les principals comunicacions (B-30, AP7 o Túnels de Vallvidrera) ofereix els seus serveis sense esperes. Això i la professionalitat dels seus sanitaris han fet aquest laboratori el més ben valorat a Google.

  Demana cita, ara!

El laboratori més ben valorat a Google

El centre d'anàlisis clíniques de Sant Cugat ofereix un servei de qualitat i una atenció sense esperes ni cues. Això l'ha servit perquè els pacients el valorin amb una puntuació mitjana de 4,7 punts sobre 5 possibles.

Els seus pacients valoren el bon tracte i l’atenció rebuda, la qualitat, i la puntualitat del seu servei, raons per les quals són el laboratori d'anàlisis clíniques més ben valorat al cercador.

ADN Institut treballa de forma directa amb mútues com MGC Mutua, Divina Pastora Seguros i Nueva Mutua Sanitaria, i amb moltes d'altres amb mètode de reemborsament.

Anàlisis clíniques més sol·licitades

I per tenir cura de la teva salut, al centre també duen a terme les anàlisis clíniques més sol·licitades. Aquestes són proves de monitoratge de diferents paràmetres de salut del pacient. Algunes d’aquestes proves són l’Helicobacter pylori, l’anàlisi de Vitamina D, el test d’intolerància al sorbitol o la prova del test del sexe fetal entre moltes d’altres.

Per altra banda, també es duen a terme anàlisis completes per perfils de salut. En aquest cas hi ha els específics per la dona, per l’home, postoperatori, embaràs, cardiovascular o tiroides entre d'altres. Aquesta és la millor manera d'estar al dia amb la teva salut.

  Examina els perfils complets

Malalties de transmissió sexual i altres malalties infeccioses

ADN Institut ofereix també proves per la detecció de malalties infeccioses com la covid-19, entre d'altres, així com de malalties de transmissió sexual (MTS). En aquest sentit, és la primera empresa catalana en oferir el VPH test control per realitzar a casa, i l'única de l'estat espanyol que ofereix la garantia del dispositiu sobradament validat i testat internacionalment. El test per a la detecció del virus del papil·loma humà (VPH) és el recomanat per les principals autoritats sanitàries pel cribratge de càncer de coll d'úter, per davant de la citologia habitual. Aquesta prova es recomana realitzar cada 5 anys a totes les dones de 30-65 anys com a estratègia de prevenció per aquest tipus de càncer."

Test de detecció de drogues

També, el centre ofereix tests per a la detecció de drogues, que són anàlisis que s'utilitzen per determinar la presència d'una o més drogues a l'organisme a través de mostres de sang, orina, saliva o cabell. Poden detectar-se una o diverses substàncies estupefaents per anàlisi, incloent-hi la cocaïna, el cànnabis, les amfetamines, les metamfetamines, els opiacis o els barbitúrics, entre d'altres.

Proves genètiques

A més, el centre està especialitzat en proves genètiques. En el cas de les malalties hereditàries, el centre ja és una referència i atén pacients de tot l’estat espanyol. Altres proves genètiques que ADN Institut ofereix són les proves de fertilitat masculina i femenina, o proves per persones que volen tenir fills i volen descartar malalties com les proves tipus carrier/ de portadors o el test prenatal no invasiu o TPNI.

En aquest sentit, en els pròxims mesos s'espera que el centre incorpori: test de farmacogenètica (per analitzar els efectes adversos o beneficis de cada medicament segons la genètica individual d'una persona) o test d'ancestres (per esbrinar els orígens geogràfics d'una persona).

  Examina els tests genètics

A ADN Institut et pots fer el Certificat Covid Digital de la UE FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem