Asisted i Cuides UIC Barcelona col·laboren per oferir assistència domiciliària de qualitat

Ambdues entitats uneixen les seves forces per promoure l'atenció i l'assistència domiciliària als pacients de cures pal·liatives que ho necessitin, sumant així valor als serveis que ofereix la clínica

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) i Asisted, entitat privada sense ànim de lucre i amb àmplia experiència en serveis d'atenció domiciliària per a persones d'edat avançada, diversitat funcional o que es trobin en una situació sobrevinguda, han signat un acord de col·laboració mitjançant el qual les dues entitats amplien els seus serveis oferint una atenció de qualitat a totes aquelles persones que ho necessitin, contribuint al seu benestar.

Compromeses amb la societat i el benestar de les persones més vulnerables, UIC Barcelona i Asisted uneixen la seva experiència i recursos per donar resposta a les necessitats de les persones amb malalties avançades o limitacions funcionals, tant a l'àmbit hospitalari com al seu domicili. Mitjançant aquesta col·laboració, ambdues entitats ofereixen suport professional perquè tant els pacients com les famílies rebin una atenció personalitzada que millori la seva qualitat de vida.

Què ofereix l'aliança de Cuides UIC Barcelona i Asisted?

Fruit del conveni, els pacients de Cuides UIC Barcelona podran accedir a serveis d'Asisted en condicions especials, i els usuaris d'Asisted i les seves famílies podran rebre atenció mèdica i psicosocial per part de l'equip de professionals de la clínica mitjançant ingrés o consulta externa. Així mateix, Cuides UIC Barcelona col·laborarà en el pla de formació d'Asisted per millorar el nivell formatiu dels seus professionals en l'àmbit de les cures pal·liatives.

A la signatura del conveni hi han participat Josep Maria Torné, gerent d'UIC Barcelona, i Gabriel Calzado, president d'Asisted, acompanyats per José Maria García Navas, gerent de les clíniques d'UIC Barcelona; Gabriela Calzado, directora comercial d'Asisted; i Juan Pablo Garrido, director de Desenvolupament Corporatiu d'UIC Barcelona.

La clínica Cuides UIC Barcelona, que va obrir les portes fa un any, és la primera clínica universitària d'Espanya especialitzada en cures pal·liatives.

Façana del local d'Asisted. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem