contingut promocionat
Boehringer Ingelheim Logo(1)

 

 

Boehringer Ingelheim: 70 anys aportant valor a través de la innovació a Espanya

Sant Cugat forma part de la història d'aquesta farmacèutica a Espanya

L’empresa farmacèutica celebra 70 anys des de la seva arribada a l’estat espanyol. Des dels seus inicis, la història de la farmacèutica alemanya ha transformat la vida de milers de pacients i famílies al país, perquè puguin gaudir d’una millor qualitat de vida.

primera sede boheringer españa(2)

Aquest edifici és la primera seu de Boehringer Ingelheim a l’Estat espanyol, al carrer Pau Alcover de Barcelona. Any 1952. FOTO: Cedida

 

El creixement i la transformació que ha experimentat Boehringer Ingelheim al llarg d’aquests anys han estat marcats per la seva filosofia de situar el pacient i el client al centre de l’activitat i pel seu compromís a Espanya, aportant valor a través de la innovació a les generacions presents i futures. “La nostra aposta a nivell local ens ha convertit en un site estratègic no només a Espanya, sinó a nivell global per a tota la corporació. Aquest aniversari ens empeny a continuar apostant per la innovació i la sostenibilitat en pro de la salut humana i animal juntament amb tots els nostres col·laboradors, que ens han permès arribar avui fins aquí”, explica Peter Ploeger, director general de Boehringer Ingelheim Espanya.

seu boheringer(1)

Aquest és l’edifici del centre de producció farmacèutica que es va inaugurar l’any 1999. FOTO: Cedida

 

“La nostra aposta a nivell local ens ha convertit en un site estratègic no només a Espanya, sinó a nivell global per a tota la corporació”

Peter Ploeger, director general de Boehringer Ingelheim Espanya. FOTO: Cedida

Peter Ploeger, director general de Boehringer Ingelheim Espanya. FOTO: Cedida

Inversió rècord a l’últim exercici

L’últim any, la companyia ha invertit a Espanya 42,6 milions d’euros en investigació, desenvolupament i innovació (R+D+i), un 23% més que el període anterior. Aquest esforç representa un 9,6% sobre les vendes netes del segment de productes farmacèutics de prescripció durant aquest exercici. Amb aquestes dades, la companyia confirma la seva aportació de valor al país, destinant el 53% d’aquesta inversió a la investigació, un total de 22,5 milions d’euros.

foto familia boehringer ingelheim inauguracio 1999

 Els reis Juan Carlos i Sofia van inaugurar la planta de Sant Cugat i la seu corporativa el 22 de març de 1999. FOTO: Arxiu del TOT Sant Cugat

Espanya, un site estratègic a nivell digital

Enguany, la companyia també ha anunciat la inversió de més de 60 milions d’euros als dos hubs de digitalització i tecnologia que té a Espanya, des d’on ofereix serveis de màrqueting digital i IT a nivell mundial. A més, pretén duplicar la inversió els propers anys i, durant aquest període, reforçarà aquests centres ampliant la plantilla amb més de 60 noves incorporacions. Gràcies a la localització dels hubs, l’empresa contribueix a la generació d’oportunitats laborals a la localitat i al seu creixement econòmic. La companyia indica que aquest tipus de centres suposen un desenvolupament per a la regió, per a les universitats i per a la comunitat en general. Addicionalment, té implicacions d’atracció de talent, inversió i desenvolupament d’innovació. La companyia, a més, reforça el seu compromís amb la sostenibilitat amb l’estratègia “Desenvolupament sostenible per a les generacions”, alineada amb els ODS.

Planta Respimat de Boehringer Ingelheim. FOTO: Cedida

Planta Respimat de Boehringer Ingelheim. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem