contingut promocionat
clinica ortodòncia Moonz Sant Cugat

 

 

Càries dental: Saps per què és important la fluorització en nens a partir de 6 anys?

La clínica odontològica, Moonz, t'ofereix una fluorització gratuïta a la teva primera visita al centre de Sant Cugat

Quan comença la dentició adulta, que habitualment comença al voltant dels 6 anys, a la clínica odontològica dels nens, Moonz Sant Cugat, duen a terme tractaments preventius, com la fluorització, una tècnica molt recomanable per evitar la formació de càries dentals.

  Demana cita, ara!

La fluorització, clau per evitar càries dentals en infants

La fluorització és un tractament preventiu de la càries que consisteix en l'aplicació tòpica de fluor sobre les dents. El fluor és efectiu perquè endarrereix el procés de desmineralització de les peces dentals i augmenta l'índex de remineralització. És per aquesta raó que es considera que és un tractament preventiu i es fa servir, sobretot, en nens.

Aquesta pràctica és fonamental per garantir una adequada salut dental des de la infància. El fluor actua reforçant l'esmalt dental, protegint-lo de l'acció dels àcids produïts pels bacteris que provoquen les càries.

Interior de la clínica d'ortodòncia per a nens i nenes, Moonz Sant Cugat. FOTO: Cedida

Interior de la clínica d'ortodòncia per a nens i nenes, Moonz Sant Cugat. FOTO: Cedida

A més a més, aquest tractament és molt útil perquè contribueix a crear hàbits saludables que perduraran durant tota la seva vida adulta i ajuda els nens a perdre la por o l'ansietat associada a les visites al dentista.

Precisament, si al teu petit li fa por el dentista, Moonz Sant Cugat és la clínica odontològica ideal per a desfer-se d'aquesta por.

Demana cita per una fluorització i allunya la càries del tu fill.

  Demana cita, ara!

 

 
Comentaris

Destaquem