contingut promocionat
logo caser residencia santcugat

 

 

Caser Residencial Sant Cugat, més que un centre de cures

Al cor de Mira-sol hi ha un centre residencial amb serveis excel·lents i instal·lacions de primera

Satisfer el benestar i la qualitat de vida de les persones dependents, donant una atenció individualitzada i amb l'excel·lència professional adequada, es converteix en la pedra angular de Caser Residencial Sant Cugat, empresa del Grup Caser dedicada a oferir serveis integrals per atendre persones dependents, amb l'objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida.

  Demana informació, ara!

Caser Residencial Sant Cugat, la teva residència a la ciutat

Caser Residencial Sant Cugat, al Passeig Sevilla, 1 Mira-sol (Sant Cugat), és més que un centre de cures, ja que proporciona una qualitat assistencial de cures basada en el foment de l'autonomia de la persona, però també ofereix cures a domicili des de la mateixa residència, oferint a les persones que ho necessiten suport d'higiene diària, realització de mobilitzacions, control de medicació, acompanyaments o feines de la llar.

L'oferta assistencial de Caser Residencial Sant Cugat es fonamenta en la flexibilitat i adaptabilitat a les necessitats de cada persona, cosa que implica la personalització de les cures, la valoració constant de les necessitats i la incorporació de tecnologies i metodologies innovadores per millorar la qualitat de vida dels grans.

Adaptats a les teves necessitats

La implantació de la gestió de les cures a domicili des de la residència de gent gran de Caser Residencial Sant Cugat, suposa la transformació de centre de gent gran en una plataforma de serveis sociosanitaris per a la seva zona d'influència. Per aquesta raó, les famílies i persones dependents poden trobar a Caser Residencial la integració de solucions per a totes les seves possibles necessitats en matèria de dependència.

Aquest model integral està orientat a l'autonomia de les persones, la recuperació i la consecució dels nous reptes en salut. Està basat en nivells assistencials, mèdics i socials i ha millorat cap a una adaptació total a les necessitats i circumstàncies individuals de la gent gran.

La capacitat d'adaptació és essencial. Per això, des de Caser Residencial Sant Cugat s'opera mitjançant unitats de recuperació i readaptació. Aquestes unitats operen des d'una visió interdisciplinària i col·laborativa, amb el propòsit de fomentar la màxima funcionalitat i autonomia, prevenir possibles complicacions i elevar la qualitat de vida de cada persona: l'àrea de traumatologia, l'àrea neurològica, l'àrea de cures posthospitalàries o l'àrea de cures al final de la vida.

Serveis i instal·lacions de primera

Els residents disposen d'espais individuals i comuns perfectament equipats, excel·lents serveis residencials i instal·lacions, i un equip de professionals interdisciplinari, que faran que es trobi com a casa.

Compta amb 114 places residencials, i entre les àmplies i agradables instal·lacions cal destacar les zones enjardinades i les seves terrasses, així com el gimnàs i piscines interior i exterior.

A més de les unitats d'atenció especialitzada, Caser Sant Cugat ofereix serveis de fisioteràpia, rehabilitació, readaptació, atenció psicològica, treball social, teràpia ocupacional, logopèdia, podologia, suport psicològic, servei de logopeda o serveis d'assessorament telefònic (metge, psicològic, jurídic, etc.).

Si vols conèixer de primera mà el centre, demana una visita.

  Demana informació, ara!

 
Comentaris

Destaquem