contingut promocionat
clinica ortodòncia Moonz Sant Cugat

 

 

La clínica dental on t'hauria agradat anar quan eres un nen

En aquest centre tens la primera consulta i estudi d'ortodòncia gratuïts

Quan eres nen o nena t'hagués agradat anar a un dentista que et fes viure una experiència divertida? Moonz Sant Cugat és la clínica dental que haguessis volgut tenir en la teva infància.

  Demana cita, ara!

Una experiència divertida a Moonz Sant Cugat

En aquest centre el teu fill o filla sempre estarà atès pel mateix professional i aquest, a més, no anirà vestit de dentista, sinó que portarà l'uniforme que a qualsevol nen li agradaria tenir. Quan estigui amb el teu fill al gabinet, recorrerà a diferents tècniques de joc per augmentar la diversió i reduir la seva por.

A més, tenen un equip habituat a tractar amb nens i unes instal·lacions dissenyades perquè la seva experiència al dentista sigui una aventura. El grup ja ha tractat més de 40.000 pacients en tots els tractaments que ofereixen.

Interior de la clínica d'ortodòncia per a nens i nenes, Moonz Sant Cugat. FOTO: Cedida

Interior de la clínica d'ortodòncia per a nens i nenes, Moonz Sant Cugat. FOTO: Cedida

Finançament flexible i primera consulta gratis

Tot això ho podrà viure el teu fill a la clínica Moonz Sant Cugat, Carrer Francesc Moragas, 10 (Quatre Cantons) amb totes les facilitats de finançament i unes condicions molt atractives per a tots els seus tractaments. Fins a 48 mesos sense interessos (T.A.E: 0,00%).

A més, en aquest centre tens la primera consulta i estudi d'ortodòncia gratuïts (Valorat en 125 euros. Inclou revisió completa, radiografia i diagnòstic).

Totes les facilitats perquè els teus fills o tu mateix/a puguin resoldre tots els seus problemes relacionats amb la salut i l'estètica bucal i viure l'experiència que t'hagués agradat a tu de nen o nena.

Demana hora al telèfon 93 575 64 80 i descobreix un nou concepte de clínica dental.

  Demana cita, ara!

 
Comentaris

Destaquem