contingut promocionat
clinica ortodòncia Moonz Sant Cugat

 

 

Com cuidar el somriure del teu fill a l’estiu?

Consumir sucs i gelats són alguns dels factors que augmenten el risc de patir càries a l’estiu

L’estiu s’associa amb vacances, platges, sol i... càries dentals? Sí, has llegit bé. Aquesta estació tan desitjada per molts perquè està relacionada amb vacances pot ser un moment crític per a la salut bucodental, si no es prenen les precaucions adequades. Els canvis en la rutina diària durant l’estiu poden afectar negativament la higiene bucal del teu fill o filla.

  Demana cita, ara!

Menjar fora de casa amb més freqüència, picotejar entre hores, consumir més begudes ensucrades com els sucs i gelats són alguns dels factors que augmenten el risc de patir càries. A més, l’exposició solar excessiva pot deshidratar la boca, reduint la producció de saliva, vital per a la protecció natural de les dents. La saliva ajuda a neutralitzar els àcids que es formen a la boca després de menjar, prevenint la proliferació de bacteris i la desmineralització de l’esmalt dental.
Per tant, què podem fer per protegir les dents dels nens durant l’estiu?

Consells per protegir les dents durant l’estiu

  • Seguir una bona higiene bucal: Raspallar les dents dos cops al dia durant dos minuts com a mínim, fer servir fil dental diàriament i col·lutori fluorat segons les recomanacions del dentista.
  • Evitar els sucres: Reduir el consum de begudes ensucrades, gelats, sucs artificials i dolços en general. Consumir aigua, sucs naturals sense sucre afegit o fruita fresca com a postres.
  • Consumir aliments saludables: Incloure a la dieta fruites i verdures crues, que aporten fibra i ajuden a netejar les dents de manera natural. També ajuda consumir lactis sense sucre afegit.

 

  Demana cita, ara!

Interior de la clínica d'ortodòncia per a nens i nenes, Moonz Sant Cugat. FOTO: Cedida

Interior de la clínica d'ortodòncia per a nens i nenes, Moonz Sant Cugat. FOTO: Cedida

 

Visitar el dentista

Segons la Societat Espanyola de Odontopediatria, la primera visita hauria de ser en el primer any de vida. A partir d’aquesta data, s’haurien de programar revisions periòdiques amb el dentista per detectar i tractar a temps qualsevol problema bucodental com la càries, la mossegada creuada o qualsevol desalineació dental.

Demana cita a Moonz Sant Cugat

Just davant de l’aparcament dels Quatre Cantons, tens una clínica odontològica pensada perquè els nens perdin la por d'anar al dentista.  En aquest centre, Moonz Sant Cugat, el teu fill sempre serà atès pel mateix professional i aquest, a més, no anirà vestit de dentista, sinó que portarà l’uniforme que a qualsevol nen li agradaria tenir i recorrerà a diferents tècniques de joc per augmentar la diversió i reduir la seva por. Truca ara!

  Demana cita, ara!

Façana de la clínica odontològica Moonz Sant Cugat. FOTO: Cedida

Façana de la clínica odontològica Moonz Sant Cugat. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem