contingut promocionat
mgc mutua logo

 

 

Com tractar l’ansietat matinal i millorar la qualitat de vida?

MGC Mútua inverteix els seus beneficis a ampliar les cobertures i serveis als mutualistes

Creus que aixecar-se al matí amb plena vitalitat i amb ganes de menjar-se al món com en una pel·lícula de Hollywood és impossible? T’aixeques cada matí amb una sensació que alguna cosa no funciona bé i ho engegaries tot a rodar? Aleshores, segurament, estàs patint ansietat matinal.

Què és l’ansietat matinal?

Encara que sembli un fenomen recent, els trastorns d’ansietat s’han produït sempre. Hipòcrates (460 a. C.-370 a. C.),  Ciceró (106 a.C-43 a.C)  o Sèneca (4 a.C-65 d.C) són alguns dels exemples clàssics que ja parlaven de trastorns d’ansietat a la seva època.

L’ansietat pot manifestar-se de diferents maneres, inclosa l’ansietat matinal, una condició en què una persona experimenta sentiments d’inquietud, preocupació, tensió o negativitat en el moment de començar el dia.

Tot i que l’ansietat matinal pot tenir moltes causes, és important destacar que sempre es pot superar. Hi ha diverses estratègies i recomanacions que es poden seguir per gestionar i superar els sentiments d’ansietat matinal.

Consells per tractar l’ansietat matinal

Algunes d’aquestes recomanacions poden incloure:

  • Dedica’t més temps. Programa l’alarma del despertador 10 minuts abans i així evitaràs el neguit potencial de fer tard.
  • Deixa el cafè. La cafeïna és un estimulant i no contribueix a fer que la sensació d’ansietat disminueixi. Una bona alternativa és una infusió de camamil·la.
  • Practica l’atenció plena. La meditació és una pràctica que cada vegada està més de moda, ja que és molt útil per superar el ritme frenètic de la vida actual.
  • Comenta el què et passa.  Moltes vegades la solució a un problema comença explicant el que ens passa a un amic o un familiar.   I, depenent del grau d’ansietat, és millor consultar-lo al metge de capçalera.

La teva salut a MGC Mútua

MGC Mútua és una assegurança sense ànim de lucre que inverteix els seus beneficis en l’ampliació constant de les cobertures sanitàries i dels serveis als mutualistes, únics propietaris de l’entitat. Hi ha diferents motius per escollir aquesta assegurança i aquests es poden resumir en:

  1. El quadre mèdic més ampli. Més de 33.000 referències a tota Espanya.
  2. Hospitalització a tot el món. Fins a 42.000€ per a tractaments especials fora del quadre.
  3. Assistència integral del càncer. Inclou medicacions i teràpies que altres companyies no cobreixen.
  4. Pròtesis, medicina esportiva, psicologia... Les cobertures sanitàries més àmplies del mercat.

MGC Mutua

 
Comentaris

Destaquem