contingut promocionat
laboratorio Cerba logo santcugat

 

 

Descobreix qui ha guanyat el test de sensibilitat alimentària de Cerba Internacional

El centre d’Anàlisis clíniques de Sant Cugat ha sortejat un estudi entre els seguidors d'Instagram

El centre d'anàlisis clíniques de Sant Cugat, al carrer de Xerric 24, ha sortejat entre els seguidors la xarxa social Instagram un test de sensibilitat alimentària. La guanyadora ha estat la Miriam Ferran, que ha participat amb el perfil d'Instagram @tigueta.

Gràcies a aquest test, podrà saber quins són els aliments que li proven al seu organisme.

Què és un test de sensibilitat alimentària?

Les intoleràncies alimentàries no són una moda de l'època actual. Han existit sempre. Ho constata la cita clàssica de Lucreci a De Rerum Natura: "el que és aliment per a alguns, és verí per a uns altres". Amb aquesta frase es va voler immortalitzar que un mateix aliment pot ser molt bo per a una persona, però molt dolent per a una altra.

En ple segle XXI, l'última tecnologia en analítiques permet fer un estudi de sensibilitat alimentària per saber exactament els aliments que et convenen i els que no.

 
Comentaris

Destaquem