Doctora Brasó, reconeguda entre les millors professionals de cirurgia plàstica

La facultativa ha estat guardonada als EUROPEAN AWARDS IN MEDICINE 2023 en l’especialitat de cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora

La doctora Cristina Brasó i Vicen ha estat guardonada als EUROPEAN AWARDS IN MEDICINE 2023 en l’especialitat de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora. Pionera en lipoescultura d’alta definició i referent en remodelació mamària, Brasó està reconeguda entre els principals especialistes en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora d'Espanya.  La Clínica Doctora Brasó de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora està ubicada a l’Hospital Universitari General de Catalunya.

Cristina Brasó i Vicen, una autoritat en cirurgia plàstica

La seva dedicació i el seu compromís l'han posicionat com a única dona entre els deu millors cirurgians plàstics del país. El seu ampli coneixement en procediments de remodelació corporal com la Vaser Lipo i la lipoescultura d'alta definició, la situa com una autoritat en cirurgia plàstica.

Brasó ha deixat una important empremta en aquesta especialitat al llarg dels seus més de 20 anys d'experiència. Disposa d'una formació excepcional i una història professional plena d'habilitats que posa en pràctica a la seva clínica dia a dia.

Més info: Dra. Cristina Brasó: "La cirurgia plàstica té un efecte directe en l'autoestima"

European Awards in Medicine

Els EUROPEAN AWARDS IN MEDICINE reconeixen les trajectòries, les fites i l’excel·lència dels professionals més destacats d’Europa en el món de la Medicina, i promouen l’excel·lència i el coneixement a través de l’ensenyament, la formació, la recerca i la creació de xarxes proactives.

 
Comentaris

Destaquem