contingut promocionat
Logo Vitaldent CAT

 

 

La Dra.Ana Maria Savu, de Vitaldent, et recomana l'ortodòncia invisible per un somriure sa

El TOT Sant Cugat t'apropa els consells i els suggeriments d'Ana Maria Savu, doctora en una de les clíniques dentals de referència a Sant Cugat

El problema bàsic que soluciona l'ortodòncia és la mala posició de les peces dentals, cosa que, si no es corregeix, pot comportar nombrosos problemes digestius i dolors musculars derivats d'una “dolenta mossegada” o maloclusió. Davant d'això, l'ortodòncia tradicional o brackets és una de les formes més efectives per a la seva correcció, però el seu efecte estètic sol provocar rebuig en molts pacients.

No obstant això, gràcies als últims avenços en el sector, avui dia hi ha la possibilitat d'accedir a nous tractaments d'ortodòncia invisible igual d'efectius que els tradicionals brackets, però que a més aporten més comoditat i confiança al pacient.

  Demana cita, ara!

L'ortodòncia invisible t'aportarà molts avantatges

En paraules de la doctora Ana Maria Savu, de la clínica Vitaldent Sant Cugat, amb número de registre sanitari E08766814, “entre els molts avantatges que ofereix l'ortodòncia invisible destaquen l'aspecte estètic i la comoditat que proporciona als pacients: és difícil de percebre per la resta de persones i no produeix cap mena d'irritació a la boca o genives gràcies a l'absència de filferros i metalls”. A més, aquest tipus d'ortodòncia ofereix una flexibilitat fonamental quan no tenim horaris fixos ni una rutina preestablerta. En aquest sentit, la Doctora. Ana Maria Savu apunta "en estar compost per alineadors removibles, el pacient pot fer vida normal i gaudir de la flexibilitat de menjar, beure, raspallar-se les dents o practicar qualsevol mena d'esport quan i on vulgui".

Però més enllà de l'aspecte estètic, la diferència principal entre l'ortodòncia convencional i l'ortodòncia invisible és la seva àmplia capacitat de predicció. I és que, a través del programari 3D és possible comprovar quin serà l'abans i el després del tractament, a més de conèixer quant de temps es realitzarà.

Altres tractaments que t'ajudaran a aconseguir un somriure 10

Més enllà de la posició de les nostres dents, hi ha altres factors que també poden minvar la nostra confiança a l'hora de somriure i riure amb total llibertat. El color de les nostres peces dentals o les petites imperfeccions que puguin presentar a la seva superfície són alguns dels aspectes estètics que més preocupen la majoria de pacients que acudeixen a les clíniques dentals. Per això, la clínica Vitaldent Sant Cugat posa a la disposició dels seus pacients una sèrie de tractaments que els ajudaran a aconseguir un somriure perfecte.

L'ortodòncia invisible es pot combinar amb el blanquejament dental per reduir alguns tons el color de les dents, aportant així més lluminositat i aconseguint que el teu somriure destaqui encara més. A més, aquells pacients que pateixin taques dentals a causa dels seus hàbits de vida, com el cafè o el tabac, podran eliminar-les també gràcies a aquest tractament.

Consells per cuidar la teva salut bucodental

La Doctura Ana Maria Savu recorda que gaudir no ha de comportar que descuidem la salut de la nostra boca: “és habitual prendre aliments que poden provocar un increment de la sensibilitat dental. A més a més, l'abús de refrescos o aliments rics en sucre contribueix a augmentar el risc de patir càries”.

En definitiva, mantenir bons hàbits alimentaris, raspallar-se les dents sempre que prenguem algun aliment, utilitzar el fil dental i acudir regularment al dentista són aspectes que no hem d'oblidar.

  Demana cita, ara!

Llueix un somriure sa a Vitaldent Sant Cugat

El somriure és un dels nostres trets distintius més importants, ens acompanya en el nostre dia a dia, cada vegada que riem, que demostrem el nostre bon humor i que ens envoltem d'amics i familiars. A més, és fonamental en les relacions humanes per la seva gran influència sobre l'autoestima i la confiança en nosaltres mateixos.

Per sort, en l'actualitat gaudir d'un bonic somriure de forma fàcil i ràpida és possible gràcies als avenços en ortodòncia que tenim a les clíniques Vitaldent com Vitaldent Sant Cugat.

Presumeix de somriure amb els nous tractaments d'estètica dental FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem