contingut promocionat
Logo Vitaldent CAT

 

 

Dra. Cruz, Vitaldent: "Somriure sense complexos és més senzill del que t'imagines"

El TOT Sant Cugat publica una entrevista a Dra. Cruz, doctor de referència a la clínica dental Vitaldent Sant Cugat amb número de col·legiada 3012

Presumeix de somriure amb els nous tractaments d'estètica dental FOTO: Cedida

"M'ha caigut una dent, què faig?". Aquesta pregunta se la fan cada dia moltes persones, i la majoria ja no creu en el ratolí Pérez. Com és ben sabut, el principal tractament per a aquests casos són els implants. Motiu d'esglai per a molts, la implantologia moderna ha aconseguit convertir aquest procés en una solució més ràpida, estètica i sí, també indolora. Per aprendre més sobre aquest procés, xerrem avui amb la Dra. Cruz , especialista en Implantologia i Rehabilitació Oral i doctor de referència a la Clínica Vitaldent Sant Cugat, amb número de registre sanitari  E08766814.

  Demana cita, ara!

Dra Cruz, a quin tipus de persones afecta la pèrdua de peces dentals?

Al contrari del que es pugui pensar, molta gent jove ha perdut peces per motius diversos. De fet, la mitjana d'edat de pacients que porten implants és entre 35 i 60 anys. La mala higiene dental, el tabaquisme i les dietes riques en sucres i aliments processats poden causar gingivitis i fins i tot periodontitis. Aquestes malalties poden arribar a causar pèrdua de peces.

Què cal fer quan es perd una peça dental?

Si perdem una dent, les peces adjacents es van movent i desplaçant, provocant un desequilibri a la nostra boca. Per això, el primer que cal fer davant de la pèrdua d'una dent és acudir al dentista per substituir la peça i evitar així mals majors.

"Quan hi ha absències que no es tracten a l'instant, les dents adjacents es poden haver mogut"

Què passa una vegada a la consulta?

L'odontòleg farà un examen minuciós de les causes i de les possibles solucions. Tot i que el principal tractament solen ser els implants, de vegades cal fer accions prèvies. Hi ha vegades que cal rehabilitar la boca al complet. Quan hi ha absències que no es tracten a l'instant, les dents adjacents es poden haver mogut, intentant ocupar el nou espai. Això desajusta engranatge perfecte que és la boca. Sempre que sigui possible, combinem l'ortodòncia amb el tractament implantològic per aconseguir millors resultats.

La col·locació d'implants té contraindicacions?

Actualment, es poden realitzar implants en gairebé tots els casos, fins i tot en aquells pacients amb malalties com ara artritis, osteoporosi, reuma... Així i tot, hi ha pacients que presenten malalties importants, els casos de les quals requereixen una valoració prèvia més meticulosa. En aquests casos, fem interconsulta amb el vostre metge tractant.

"Perquè el resultat sigui segur i no tingui data de caducitat, és essencial acudir a un especialista dedicat exclusivament a aquest tipus d'intervencions i amb experiència"

Doctor, molts pacients pensen en la cirurgia dental com una intervenció dolorosa, fins a quin punt això és cert?

La cirurgia en implantologia moderna és més breu, menys invasiva i també indolora. Pot ocasionar inflamació, però és totalment normal, ja que és la forma natural que el cos té per manifestar una intervenció, un cop, etc.

Què passa un cop col·locat l'implant?

Perquè el resultat sigui segur i no tingui data de caducitat, és essencial acudir a un especialista dedicat exclusivament a aquest tipus d'intervencions i amb experiència. El pacient també ha de tenir cura de l'implant. El millor és que no necessita més atenció que la dent normal. Mantenir una higiene bucal mitjançant el raspallat i l'ús d'elements com la seda dental per evitar l'acumulació de tosca a la geniva és molt important. A més, és recomanable acudir a revisions amb el dentista una o dues vegades l'any com a mesura. Somriure sense complexos és més senzill del que t'imagines.

Si t'animes a treure el màxim profit al teu somriure, els professionals de Vitaldent t'esperen a la clínica situada a rambla del Celler 125, 08172 Sant Cugat També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon: 93 5831612 correu electrònic: santcugat@vitaldent.com

  Demana cita, ara!

 
Comentaris

Destaquem