contingut promocionat
espai salut mirasol

 

 

Espai Salut Mirasol, el teu centre de salut a Mira-sol

En aquest centre de salut de Mira-sol trobaràs la disciplina que t’ajudarà a millorar la teva vida

A l’Espai Salut Mirasol totes les disciplines que ofereixen et poden ajudar a millorar la teva qualitat de vida. Pots escollir entre fisioteràpia, osteopatia, psicologia, medicina ayurvèdica, psicoimmunologia clínica i medicina tradicional xinesa i naturopatia.

Fisioteràpia

Lluís Puigferrat ofereix sessions de 30 minuts o 50 minuts de dilluns a divendres a la tarda. Ús d’Indiba en les lesions que ho requereixen.

Osteopatia

Ramon Rotella, fisioterapeuta i professor d’Educació Física al CAR de Sant Cugat, t’ajuda a alleujar el dolor, restaurar funcions i promoure la salut i el benestar.

Psicologia

Laura Perillo proposa sessions de psicoteràpia breu, un model d’intervenció terapèutica centrada principalment en solucions.

Medicina Ayurvèdica

Irene Ferrer proporciona un programa per treballar l’alimentació i els hàbits saludables per tal de prevenir malalties futures.

Psiconeuroimmunologia

Gladys Muñiz, especialista en fertilitat, sistema digestiu, sistema immune, ginecologia i inflamacions de repetició, parteix de la fitoteràpia, la nutrició i la suplementació per atendre les necessitats dels pacients.

Medicina tradicional xinesa

Muñiz també ofereix diferents tècniques com l’acupuntura, les ventoses, la moxibustió i la auricoteràpia.

Naturopatia

A més a més, empra mitjans naturals per la restauració de la salut, amb la finalitat de potenciar la capacitat d’autocuració del propi cos.

Si necessites ajuda en qualsevol d’aquestes especialitats que ofereix Espai Salut Mirasol, no dubtis a posar-te en contacte.

Espai Salut Mirasol

 
Comentaris

Destaquem