contingut promocionat
farmacia diaz puerto logo

 

 

La farmàcia de Sant Cugat que obre tots els dies de l’any

Inclou l’espai salut Vibe, dedicat a la fisioteràpia, osteopatia, sòl pelvià i estètica

A Sant Cugat hi ha una farmàcia que sempre està de guàrdia per servir als seus ciutadans els medicaments que els han receptat a qualsevol hora del dia o la nit o per comprar tota mena de productes per a la cura personal com ara cremes, sèrums, sabons, maquillatges, tractaments antiaging, etc. Aquest comerç es diu Farmàcia Díaz Puerto, està ubicat al passeig de Sant Martí, 50, molt a prop del CAP La Mina i obre cada dia per facilitar-te la compra.

L’establiment està dividit en diferents zones, en funció dels serveis que ofereixen: zones de farmàcia, anàlisi capil·lar, Espai salut, etc.

Espai salut Vibe

Es tracta d’un espai dedicat a la fisioteràpia, osteopatia, sòl pelvià i estètica. Ofereixen també classes d’hipopressius i per a gent gran.

A més, per ajudar al màxim als seus usuaris, proposen promocions molt atractives.

Descomptes increïbles

En aquesta farmàcia podràs beneficiar-te de descomptes impressionants i sortejos molt atractius. D’altra banda, ofereix un dels millors serveis SPD.

Servei SPD de qualitat                                                       

Ofereixen un Sistema Personalitzat de Dosificació (SPD) per aquells usuaris que necessitin que professionals qualificats en farmàcia organitzin la medicació sòlida oral en dispositius de forma personalitzada. Aquest servei és molt important per millorar l’adherència terapèutica i perquè augmenta la seguretat i l’efectivitat dels tractaments farmacoterapèutics del pacient.                                                           

Però, més enllà del servei presencial, Farmàcia Díaz Puerto també està disponible a través de la seva pàgina web.

Botiga online

La farmàcia ven els seus productes (nadons i mares, dermoestètica, higiene, salut sexual i altres) a través de la seva pàgina web www.farmaciadiazpuerto.com.

Si és la primera vegada que compres a través de la web, tens un 10% de descompte amb el codi DÍAZ-PUERTO10. Pots obtenir més informació de la farmàcia a través d’aquesta web o  Instagram @farmaciadiazpuertocb.

La Farmàcia Díaz Puerto està oberta cada dia de l'any durant les 24 hores FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem