contingut promocionat
ortodoncia santcugat logo

 

 

Una forma intel·ligent d’entendre l’ortodòncia a Ortodoncia Sant Cugat

L’èxit dels seus tractaments són resultat de la màxima qualitat professional i tecnològica

Ortodoncia Sant Cugat és una clínica odontològica especialitzada en ortodòncia que neix a Sant Cugat el 2016 i s’estableix com la clínica d’ortodòncia de referència de la vila. A la Rambla del Celler, davant l’Ajuntament, trobem una clínica completament diferent de les clíniques dentals que estem acostumats a veure.

Odontologia especialitzada

Fidels a l’odontologia especialitzada, l’atenció personalitzada de tots els pacients és el seu tarannà. L’èxit dels seus tractaments són resultat de la màxima qualitat professional i tecnològica centrada en una sola especialitat mèdica: l’ortodòncia de grans i petits.

S’ocupen del diagnòstic i tractament dels problemes de mossegada i del disseny del somriure. Corregeixen els problemes d’oclusió o mossegada, l’apinyament dental, les dents sobresortides, el paladar estret en nens o les discrepàncies dentoesquelètiques entre d’altres. També fan cirurgia ortognàtica i solucionen els casos més complexos. I tot amb processos totalment digitals que acceleren els tractaments i representen la màxima confortabilitat pels pacients.

Instal·lacions d’Ortodoncia Sant Cugat. FOTO: Cedida

Instal·lacions d’Ortodoncia Sant Cugat. FOTO: Cedida

Per aquests motius, els Drs. Oriol Quevedo i Fernando de la Iglesia creuen en la filosofia de la superespecialització i dedicació complerta a l’ortodòncia tots els dies de la setmana. És el model de clínica especialitzada en ortodòncia en lloc d’un model de policlínica dental habitual.

Els Drs. Quevedo i de la Iglesia són llicenciats en odontologia i especialistes amb títol d’homologació europea en ortodòncia després d’haver cursat durant tres anys de dedicació exclusiva els estudis de Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial a la Universitat Internacional de Catalunya. Actualment, centren tota la seva pràctica professional en l’exercici de l’ortodòncia i en la docència com a professors universitaris en les àrees d’ortodòncia i odontopediatria a la facultat d’Odontologia de la Universitat Internacional de Catalunya, a Sant Cugat.

Els fundadors d'Ortodoncia Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem