contingut promocionat
centre estetica santcugat glam beauty studio

 

 

Glam Beauty Studio, un espai d'estètica de Sant Cugat amb molt glamour

El centre, que es va inaugurar el passat dijous 15 de febrer, es vol situar com a referent de l'estètica a la ciutat

Al bell mig de la ciutat ha obert Glam Beauty Studio, un centre d'estètica acollidor dedicat a realçar la teva bellesa natural. Un espai de 100 m² amb equipaments amb la darrera tecnologia, primeres marques i un servei complet configuren el valor diferencial que ofereix l'establiment a Sant Cugat. El passat dijous 15 de febrer es van inaugurar les instal·lacions amb una festa que va acollir un centenar de persones. Va ser el tret de sortida oficial a un nou comerç de Sant Cugat al qual l'alcalde, Josep Maria Vallès, li ha desitjat molts d'èxits.

  Demana cita, ara!

Inauguració del centre d'estètica de Sant Cugat Glam Beauty Studio. FOTO: Cedida

Inauguració del centre d'estètica de Sant Cugat Glam Beauty Studio. FOTO: Cedida

"Gràcies per fer créixer el comerç local de proximitat i qualitat. Us desitjo molt d'èxit al capdavant del vostre nou negoci dedicat a la salut i el benestar de les persones. La vostra experiència i coneixement és el millor aval", ha expressat.

D'altra banda, la impulsora de la iniciaitva, Gemma Pueyo, que forma equip amb la responsable de l'establiment, Cristina Hernández i les professionals del sector de l'estètica, Raquel, Alegria i Sandra, ha explicat que vol situar el centre com un referent a la ciutat "on tothom és ben tractat i de la mateixa manera." També formen part de l’equip de Glam, Helena Escuin, com a coach nutricional i Raquel Izquierdo, amb tots els certificats obligatoris com a centre sanitari de micropigmentació i microblanfing.

Equipaments amb alta tecnologia

El centre compta, principalment amb dues màquines avançades: la Indiba i una màquina d'ones de xoc, que ofereixen un tractament personalitzat per augmentar la lluminositat de la pell, la fermesa, treballar les arrugues per dissimular-les i millorar la seva hidratació. En concret, la màquina Indiba estimula la regeneració cel·lular, millora la fermesa de la pell i combat la cel·lulitis i les ones de xoc remodelen i recol·loquen la pell. Gràcies a aquestes màquines, els tractaments ofereixen millors resultats.

Màquina d'ones de xoc del centre d'estètica de Sant Cugat de Glam Beauty Studio. FOTO: TOT

Màquina d'ones de xoc del centre d'estètica de Sant Cugat de Glam Beauty Studio. FOTO: TOT

D'altra banda, el centre també disposa de l'aparell revolucionari Observ 520, una màquina de diagnosi facial que detecta les mancances de la pell, proporcionant una anàlisi detallada de la hidratació, elasticitat, pigmentació i altres aspectes essencials per a un tractament personalitzat i efectiu de la pell.

Diagnosi facial amb Observ520 al centre d'estètica de Sant Cugat de Glam Beauty Studio. FOTO: Cedida

Diagnosi facial amb Observ520 al centre d'estètica de Sant Cugat de Glam Beauty Studio. FOTO: Cedida

Quatre cabines per a tractaments personalitzats

Altrament, el centre incorpora quatre cabines per a tractaments personalitzats, equipades amb tecnologia punta i ambient relaxant per a una experiència única de benestar i bellesa on l'especialista en estètica personalitza el tractament amb l'usuari i l'adapta sobre la marxa en funció dels resultats obtinguts.

Exemple de cabina del Centre d'estètica de Sant Cugat Glam Studio. FOTO: Cedida

Exemple de cabina del Centre d'estètica de Sant Cugat Glam Beauty Studio. FOTO: Cedida

Primeres firmes d'estètica

Treballen amb les primeres marques Mesoestètic, Natura Bissé, Aroms Natur, Revitalash, el que garanteix la qualitat dels seus serveis i productes. Comercialitzen de forma exclusiva la línia vegana per a home d'Aroms Nature.

Recepció del centre d'estètica de Sant Cugat, Glam Beauty Studio. FOTO: Cedida

Recepció del centre d'estètica de Sant Cugat, Glam Beauty Studio. FOTO: Cedida

Tallers d'estètica periòdics

A més a més, aquest centre d'estètica té previst programar tallers d'estètica periòdics molt útils per a la dona de Sant Cugat: tallers per desmaquillar-se, cremes solars i altres serveis relacionats amb el benestar i la cura personal.

Vine a descobrir les instal·lacions i els tractaments personalitzats que ofereixen. Un equip a punt per atendre't!

  Demana cita, ara!

Equip del centre d'estètica de Sant Cugat de Glam Beauty Studio. FOTO: Cedida

Equip del centre d'estètica de Sant Cugat de Glam Beauty Studio. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem