contingut promocionat
CLINICA DENTAL PIÑEIRO   logo(1)

 

 

Innovació tecnològica per a la salut i l’estètica bucodental

La Clínica Dental Drs. Piñeiro, amb més de 30 anys d’experiència a Sant Cugat, ofereix un tracte personalitzat i proper

La transformació digital és un procés que afecta a tots els sectors de la societat i el de les clíniques dentals no en queda exclòs. La digitalització ha suposat una autèntica revolució en les clíniques dentals i aquestes, en els últims anys, han evolucionat molt. Un dels principals motius que ha impulsat aquestes millores ha sigut la tecnologia. Apostar pels darrers avenços tecnològics és vital perquè una consulta odontològica sigui de qualitat. La raó d’això es troba en el fet que ajuda a proporcionar un diagnòstic molt més precís i que permet realitzar tractaments dentals amb uns resultats excel·lents.

Innovació tecnològica

Una de les darreres innovacions tecnològiques és l’odontologia digital. Aquesta tecnologia es basa en l’escàner intraoral que serveix per planificar qualsevol tractament, com, per exemple, la cirurgia implantològica i el disseny de les pròtesis, i no haver de recórrer a materials d’impressió convencionals i tan poc agradables per als pacients. Una altra innovació tecnològica molt beneficiosa és el làser de díode que té múltiples aplicacions en tractaments no invasius de l’odontologia com són, per exemple, les patologies d’articulació temporomandibular, hipersensibilitat dentinària, herpes labials i moltes més aplicacions.

El làser de díode té múltiples aplicacions en tractaments no invasius. FOTO: Cedida

El làser de díode té múltiples aplicacions en tractaments no invasius. FOTO: Cedida

Una clínica a l’avantguarda del sector

Aquest centre compta amb professionals plens d’entusiasme que tenen una sòlida i constant formació científica, que fan servir la darrera tecnologia i ofereixen la més alta qualitat en tots els tractaments disponibles al mercat odontològic.

Un centre familiar i amb tracte proper

La Clínica Dental Drs. Piñeiro, amb més de 30 anys d’experiència a Sant Cugat, ofereix un tracte personalitzat i proper.  En un àmbit professional, alhora que familiar (hi treballen el pare Ricardo Piñeiro, la seva filla Julia Piñeiro, i un equip de professionals triat i format minuciosament), aconsegueixen que el pacient se senti segur en l’atenció, diagnosi, tracte i resultat, tenint en compte les necessitats de cadascú.

És per aquesta combinació de professionalitat, familiaritat, experiència, qualitat i continua formació i innovació que la Clínica Dental Drs. Piñeiro s’ha convertit en referent quan es busca dentista a Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem