contingut promocionat
Logo centre estètic Kendry Beauty

 

 

El centre d'estètica de Sant Cugat, Kendry Beauty, celebra el segon aniversari

El centre va obrir l'agost del 2020 a prop de l'estació de FGC i del centre neuràlgic de la ciutat

Vols que un professional de l'estètica tingui cura del teu cos? Has de saber que a Sant Cugat tens disponible Kendry Beauty, un centre d'estètica, ubicat a Sant Cugat, a prop de l'estació de FGC, que ofereix un ampli horari i que fa servir productes d'alta qualitat, per garantir la durabilitat dels serveis.

Kendry Beauty, el teu centre d'estètica a Sant Cugat.  FOTO: Cedida

Kendry Beauty, el teu centre d'estètica a Sant Cugat. FOTO: Cedida

El teu servei d'estètica a Kendry Beauty

Aquest establiment proposa diferents serveis: manicures, pedicures, depilació, pestanyes, microblading, maquillatge, tractaments facials, amb làser de díode o tractaments corporals.

Vine al centre i podràs gaudir, per exemple, de la manicura Shellac, un nou sistema de maquillatge d'ungles que s'aplica com un esmalt, dura com un gel i ofereix una brillantor extrema, un secat immediat i que s'elimina en minuts, sense la necessitat de llimar la superfície de l'ungla.

Kendry Beauty, centre d'estètica de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Kendry Beauty, centre d'estètica de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Professionals de qualitat

A més, els seus professionals, amb alta qualificació i àmplia experiència, podran fer-te un tractament facial per tornar la llum i la hidratació que amb els anys es va perdent. Processos no invasius amb resultats excel·lents.

Kendry Beauty, centre d'estètica de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Kendry Beauty, centre d'estètica de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Ubicació immillorable

El centre d’estètica, Kendry Beauty, el trobaràs al carrer Camí del Colomer, 3 de Sant Cugat, molt a prop de l’estació de FGC de Sant Cugat, a la plaça Lluís Millet i des dels principals serveis de la ciutat. Allà els seus professionals t’atendran amablement i et proposaran els seus serveis amb un tracte personalitzat.

Si necessites qualsevol dels serveis que ofereix aquest centre, demana cita online o truca al telèfon 93 027 77 80 o 654 759 396. També pots seguir la marca a Facebook i Instagram (@kendrybeauty) o contactar per WhatsApp.

El Centre d'estètica a Sant Cugat, Kendry Beauty. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem