contingut promocionat
logo policlínic torreblanca

 

 

NAD+ per guanyar anys a la teva vida i vida als teus anys

A Policlínic Torreblanca treballen per fer arribar la medicina d’última generació a la població de Sant Cugat i rodalies

A Policlínic Torreblanca treballen per fer arribar la medicina d’última generació a la població de Sant Cugat i rodalies. Els metges i metgesses del C.I.R. (Centre Integral de Rejoveniment) fan un pas endavant, deixant enrere la medicina basada únicament en els símptomes i en el motiu d’aquests i apostant per la medicina que s’avança als esdeveniments que puguin arribar.

  Optimitza nivells de NAD+!

Dr. Daniel Adán, Especialista en Medicina Preventiva i de la Longevitat: “Tractem possibles malalties que poden perjudicar-nos en un futur, i especialment, aquelles que estan directament relacionades amb l’envelliment”

La increïble molècula NAD+

Tots volem sentir-nos joves i plens d’energia, independentment de la nostra edat. I és aquí on el NAD+ juga un paper essencial en com les nostres cèl·lules rejoveneixen. El NAD+ és un coenzim implicat en més de 500 reaccions metabòliques del nostre organisme i que es troba en totes les nostres cèl·lules.

Amb l’edat, els nivells d’aquesta molècula, cada cop van disminuint més, provocant l’envelliment de les nostres cèl·lules. Comparant persones amb baixos i alts nivells de NAD+ s’observa clarament que alts nivells contribueixen a una millor salut cel·lular, menys fatiga i un aspecte més juvenil.

A Policlínic Torreblanca aporten NAD+ de la forma més efectiva, amb la seroteràpia.

La Dra. Miriam Rivera, especialista en Medicina Regenerativa i Antienvelliment, ens comenta com la teràpia endovenosa amb NAD+ ens ajuda a recuperar els nivells que hem perdut amb l’edat, obtenint beneficis com:

  • Millora de la salut cardiovascular i metabòlica.
  • Disminució de la fatiga, ja que aporta energia a les nostres cèl·lules.
  • Millora la memòria i el deteriorament cognitiu.
  • Millora de la massa muscular.
  • Millora la recuperació després de fer exercici.
  • Activa el sistema immunitari.

 

Millora la teva salut optimitzant els teus nivells de NAD+.

Optimitza nivells de NAD+!

 

 
Comentaris

Destaquem