contingut promocionat
Logo Vitaldent CAT

 

 

Ortodòncia invisible per a totes les edats a Vitaldent Sant Cugat

Aquesta clínica dental de la ciutat assegura que aquest tractament odontològic no és només cosa de nens

L'ortodòncia no ha de ser cosa de nens. A Vitaldent Sant Cugat, amb número de registre sanitari  E08766814, fan tractaments per a totes les edats. Perquè l'edat ja no és una limitació per corregir la posició de dents i ossos o per solucionar els problemes de maloclusió. Gràcies als últims avenços en odontologia, nens i adults poden lluir un somriure bonic, alineat i saludable. L'augment de l'interès per millorar la imatge, els problemes de salut general que poden causar una mala alineació dentària, a més de, per descomptat, els de caràcter bucodental, i els nous avenços més estètics, són les raons principals per les quals l'ortodòncia és un tractament a qui cada cop més s'acosten els adults.

  Demana informació, ara!

Per què cal l'ortodòncia dental?

La majoria acudeix a aquests tractaments per motius estètics i d'imatge, ja que una dentadura més alineada els fa sentir més satisfets i millora la seva autoestima. Però també cal tenir en compte que amb l'edat, les dents tendeixen a moure's més, propiciant l'apinyament de les peces o fins i tot maloclusió dental, que poden ocasionar problemes a les genives i problemes d'una altra índole com ara dolors d'esquena, cap, mandíbula, coll i fins i tot orelles. Per això és tan important solucionar els problemes de maloclusió dental i mossegada independentment dels anys, ja que a la llarga, afectaran notablement la nostra qualitat de vida i activitats diàries. Així mateix, cal destacar que entre un 30 i un 40% dels dolors d'esquena poden ser causats, o agreujats, per una mossegada defectuosa. D'aquí ve la importància de solucionar aquests afers com més aviat millor.

L'ortodòncia invisible, el tractament ideal

Per als adults, un dels obstacles més rellevants és l'aparença estètica de l'ortodòncia. Per això són més exigents i demanen tractaments que no els perjudiquin en la vida laboral i social al mateix temps que solucioni el seu problema de manera eficaç. Actualment, hi ha tractaments ortodòntics innovadors per recuperar el seu millor somriure sense perdre l'estètica mentre s'estan duent a terme.

La Dra. Ana Maria Savu, ortodoncista a Vitaldent Sant Cugat. FOTO: Cedida

La Dra. Ana Maria Savu, ortodoncista a Vitaldent Sant Cugat. FOTO: Cedida

L'ortodòncia invisible és una de les especialitats odontològiques més populars en l'actualitat, ja que ens permet corregir la posició de les dents mitjançant aparells dentals millorant l'estètica i la funcionalitat de la boca.

La doctora ortodoncista Ana Maria Savu de Vitaldent Sant Cugat assenyala que “per un tractament d'ortodòncia necessites uns correctors dentals fets a mida i personalitzats a cada pacient per aconseguir moure les dents a una posició correcta i corregir la mossegada, aconseguint així un equilibri funcional i estètic.”

Què és el sistema invisible d'ortodòncia?

“Es tracta d'un aparell invisible estètic i removible compost per unes fèrules de plàstic o motlles de les teves dents fetes a mida, les quals es col·loquen a les dues arcades dentàries. Aquest aparell ens permet fer lleugers moviments de manera gradual per aconseguir una millora del somriure tant estèticament com funcionalment”, indica la doctora Ana Maria Savu  de Vitaldent Sant Cugat.

Són força còmodes i totalment transparents, sent gairebé imperceptibles a la vista. A més, en ser removibles, pots retirar-los a l'hora de dinar o rentar-te les dents amb força comoditat.

Presumeix de somriure amb els nous tractaments d'estètica dental FOTO: Cedida

Qui s'ho pot col·locar?

A l'hora de valorar per a qui és adequat el tractament d'ortodòncia invisible, la Doctora Ana Maria Savu comenta que “s'hi pot col·locar qualsevol pacient que vulgui realitzar-se un tractament d'ortodòncia més estètic que amb els bràquets.

Cal tenir en compte que aquest tractament realitza lleugers moviments, i per a tractaments més agressius s'haurà de fer un combinat amb altres teràpies”

Avantatges de l'ortodòncia invisible

Pel que fa als avantatges:

  • És transparent i, per tant, més estètic.
  • És personalitzat, adaptant-se a les teves característiques i necessitats.
  • És còmode i segur.
  • És removible, millorant la higiene i la salut.
  • No presenta restriccions a l'hora de l'alimentació, ja que en ser removible te'l retires per menjar.
  • Resultats primerencs amb tractaments més curts.
  • Redueix el risc de càries comparat amb altres aparells d'ortodòncia.

Si vols concertar una visita amb un especialista en ortodòncia, vine a Vitaldent Sant Cugat.

  Demana informació, ara!

 

 
Comentaris

Destaquem