contingut promocionat
Ortodoncia sant cugat L

 

 

Els orígens d'Ortodoncia Sant Cugat

Aquest centre de Sant Cugat és una clínica especialitzada en ortodòncia que ofereix les millors solucions per a nens i adults

Ja fa 6 anys que els doctors Oriol Quevedo i Fernando de la Iglesia van obrir Ortodòncia Sant Cugat, la primera clínica d’ortodòncia a Sant Cugat. La clínica fa balanç en aquesta entrevista als protagonistes.

Fa 6 anys que vàreu obrir l´única clínica especialitzada només en ortodòncia a Sant Cugat; què us va dur a fer-ho?

Dr. Quevedo: jo soc fill de Sant Cugat i visc aquí. Sempre havia vist que existien moltes clíniques dentals amb servei d’ortodòncia, però que no n’hi havia cap d’especialitzada exclusivament en aquesta disciplina; amb atenció personalitzada i amb un ortodontista cada dia de la setmana. És un servei que a les grans ciutats existeix. Sant Cugat no podia ser menys.

Dr. de la Iglesia: "volíem una clínica on els seus fundadors fossin els seus directors mèdics"

Especialitzada? Exclusivament? A què us referiu?

Dr. de la Iglesia: l’ortodòncia i la seva pràctica son molt diferents de la resta d’especialitats dentals. Material únic, personal format exclusivament en aquesta matèria i en l’atenció del pacient d’ortodòncia, rutines específiques, etc.

Per això vam dissenyar i construir de zero una clínica enfocada només a l’ortodòncia per a grans i petits; amb espais adients per a cada edat i amb la millor i més actual tecnologia.

També volíem una clínica on els seus fundadors fossin els seus directors mèdics; que hi treballin i que coneguin el dia a dia de la clínica. La nostra formació en ortodòncia comprèn des dels tradicionals bràquets, fins als alineadors invisibles (Invisalign), l’ortodòncia i ortopèdia dentofacial per a nens, ortodòncia lingual invisible, tractament de casos complexos i ortodòncia de casos de cirurgia ortognàtica.

I quin balanç feu?

Dr. Quevedo: superpositiu! Pares i fills, grans i petits venen a la clínica i després ens recomanen als seus amics i familiars. Som el centre referent d’ortodòncia de Sant Cugat i això és un gran repte i una gran responsabilitat. Estem molt satisfets i més que agraïts!

Un espai pensat per a el teu benestar i el del teu somriure

 
Comentaris

Destaquem