contingut promocionat
Ortodoncia SC Logo

 

 

Ortodòncia a Sant Cugat. Qualitat i referència

Ortodoncia Sant Cugat és la clínica dental dedicada en exclusiva a l’ortodòncia per a grans i petits

Fa més de 7 anys que Ortodoncia Sant Cugat va arribar a la nostra ciutat de la mà dels Drs. Oriol Quevedo i Fernando de la Iglesia. Des de llavors han passat molts nens, adolescents i adults per a solucionar, amb total efectivitat, els seus problemes d’alineació dental o de malformacions mandibulars.

La clínica dental de Sant Cugat per a l’ortodòncia de grans i petits

Ortodoncia Sant Cugat és la clínica dental de Sant Cugat dedicada en exclusiva a l’ortodòncia per a grans i petits. Una clínica conceptuada i dissenyada de zero a tal efecte, amb un equip mèdic especialista en tractaments d’ortodòncia i en malformacions mandibulars i amb un personal de tracte molt proper.

Els seus tractaments aconsegueixen un somriure harmònic. També solucionen casos complexos com el creixement esquelètic incorrecte, el paladar estret, la incorrecta erupció dental, la manca d'espai, oclusions o mossegades anòmales, la desviació o l’excés de creixement mandibular. Els seus processos son digitals i mai empren motlles o pastes per a la boca.

La clínica està oberta cada dia de dilluns a divendres; matí i tarda oferint:

  • Ortodòncia invisible lingual
  • Bràquets metàl·lics i de ceràmica
  • Ortodòncia invisible Invisalign
  • Expansors de paladar
  • Ortodòncia infantil preventiva
  • Cirurgia ortognàtica

Ofereixen a tothom, i sense cap compromís, una primera visita diagnòstica per explorar la nostra boca i definir el tractament que millor ens anirà.

Patrocinador dels equips femenins de bàsquet de la UESC

Amb un profund sentiment de pertinença a Sant Cugat, patrocinen des de fa anys tots els equips femenins de bàsquet de la UESC. El Dr. Quevedo comenta: “és un orgull i un honor poder col·laborar amb la gran tasca que fa la UESC i aportar el nostre gra de sorra en l’esport formatiu de la nostra ciutat”.

Per tot això i més, Ortodoncia Sant Cugat esdevé la nostra clínica de qualitat i referència quan parlem d’ortodòncia a Sant Cugat.

Dades contacte: Rambla del Celler, 5 08172 Sant Cugat del Vallès 930185482 www.ortodonciasantcugat.com

Els fundadors d'Ortodoncia Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem