contingut promocionat
logo gerd diatètica

 

 

La gelea reial de Gerd dietètica Sant Cugat, perfecta per a tu

A la Plaça Sant Pere, 9 podràs comprar el complement alimentari que necessites per combatre l'astènia primaveral

La primavera és una de les estacions més boniques de l'any perquè els arbres estan florits i comença a fer bon temps, però també pot ser un horror si pateixes astènia primaveral. Els canvis climatològics que presenta aquesta estació, com ara la humitat ambiental, les oscil·lacions de la pressió atmosfèrica i les altes temperatures poden provocar-te cansament físic i intel·lectual. Per evitar-ho, prepara't unes setmanes abans amb la gelea reial que podràs comprar a Gerd Dietètica.

La gelea reial, perfecta per a l'astènia primaveral

La gelea reial és una substància que fan les abelles obreres barrejant mel, aigua i nèctar amb saliva i hormones per a alimentar l'abella reina i les larves que tenen menys de tres dies d'edat. Ho fan per enfortir la seva salut de la reina i per ajudar que visqui més anys.

És un superaliment que destaca pels seus nutrients i les vitamines C, E, A i diverses del grup B, minerals com el ferro, fòsfor, calci, seleni i coure i àcids grassos insaturats i aminoàcids. Tots aquests componen cobreixen les mancances nutricionals derivades de l'astènia primaveral.

Si vols reforçar el teu sistema immunitari i preparar-te per la primavera, compra gelea reial a Gerd Dietètica, el teu establiment de dietètica del centre de Sant Cugat.

La botiga està ubicada al centre de la ciutat i està en funcionament des del 1992 FOTO: Arxiu

 
Comentaris

Destaquem